search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 03:59
MENU CLOSE

O Snoop Dogg έτρεξε… 200μ. στα Αμερικανικά trials για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (video)

24.06.2024 20:23
snoop-dogg-stivos

O Snoop Dogg πριν μερικούς μήνες ανακοινώθηκε πως θα είναι ambassador των Αμερικανών για λογαριασμό του NBC στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πήρε τον ρόλο του σοβαρά.

Τόσο σοβαρά που στην διάρκεια των αγώνων πρόκρισης (trials) των ΗΠΑ, ανέλαβε ρόλο σχολιαστή στην τηλεοπτική μετάδοση και έτρεξε και… 200αρι!

Μαζί με έναν παλιό θρύλο των σπριντ, τον Ατο Μπόλτον και τον Γουάλας Σπίρμον (επίσης πρώην 200αρη), μπήκαν στα κουλουάρ και ο Snoop… άντεξε μπροστά για 100 μέτρα, αλλά στο τέλος τερμάτισε τρίτος με χρόνο 34.44. Αυτό δεν τον σταμάτησε από το να βγάλει και φωτογραφία στον πίνακα με τον χρόνο του, όλο καμάρι.

Αργότερα περιέγραψε την κούρσα στα 3.000μ στιπλ όπου… ενθουσιάστηκε με τον τρόπο που περνούσαν το εμπόδιο πάνω από τη λίμνη οι αθλητές.

Διαβάστε επίσης:

Χαβάη: Nεκρός από επίθεση καρχαρία ηθοποιός των «Πειρατών της Καραϊβικής» και θρύλος του σερφ

Νανά Παλαιτσάκη: Είχα μια κακοποιητική σχέση που με στιγμάτισε – Καταδικάστηκε, αλλά εκκρεμεί ακόμα μία μήνυση

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στη Σαντορίνη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Η φωτογραφία με τον πατέρα και τον αδελφό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 02:57