search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 00:31
MENU CLOSE

Ενδοοικογενειακή βία: Καταγγελία και για άλλον γνωστό ποινικολόγο από ασκούμενη δικηγόρο για εξύβριση και χειροδικία (video)

24.06.2024 12:42
via new

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στον κλάδο των δικηγόρων έχει έρθει στον φως της δημοσιότητας της τελευταίας ώρες.

Συγκεκριμένα, μία ασκούμενη δικηγόρος φέρεται να έχει καταγγείλει γνωστό ποινικολόγο στα τέλη του Απριλίου για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Με βάση όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, η 43χρονη γυναίκα, το βράδυ της 28ης Απριλίου 2024, πέρασε το κατώφλι του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας Πειραιά και υπέβαλε έγκληση βάρος του δικηγόρου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας στις Αρχές, ο δικηγόρος φέρεται να την χτύπησε στο πρόσωπο και να την έβρισε.

Στη 43χρονη δόθηκε κατάλογος φορέων ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η ίδια δεν εξέφρασε την επιθυμία για την εγκατάσταση panic button.

Επιπλέον δήλωσε πως δεν επιθυμεί να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ούτε σε ασφαλή χώρο φύλαξης.

Μετά την καταγγελία της ο δικηγόρος αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου χωρίς τελικά να εντοπιστεί.

Μάλιστα, η 43χρονη φέρεται να απέστειλε σχετική επιστολή-καταγγελία και στην ένωση ασκούμενων δικηγόρων στην οποία έκανε λόγο για κακές συνθήκες εργασίας (δουλειά 12-13 ώρες την ημέρα, χαμηλοί μισθοί) αλλά και για την επίθεση που δέχθηκε από τον δικηγόρο όταν διαμαρτυρήθηκε.

Να σημειωθεί ότι και ο δικηγόρος έχει κινηθεί νομικά εναντίον της 43χρονης υποστηρίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες ότι εκείνη του επιτέθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Απόστολος Λύτρας: Ξεσπά η Σοφία Πολυζωγοπούλου – «Με παρουσιάζουν ως “αδίστακτη”» – Η αίτηση διαζυγίου και η αίτηση αποφυλάκισης

Φωτιά στην Ύδρα: Ήμουν στην καμπίνα, με έχουν μπλέξει σε κάτι για το οποίο δεν ευθυνόμαστε, λέει ο καπετάνιος

Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω αναστάτωσης που προκάλεσε μεθυσμένη Γαλλίδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 00:21