search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 19:44
MENU CLOSE

Φρέντι Μπελέρης: Χαμηλοί τόνοι από τα Τίρανα – Την Τρίτη η απόφαση από το Δικαστήριο

24.06.2024 17:10
mpeleris 444- new

Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης του Φρέντι Μπελέρη σε δεύτερο βαθμό στα Τίρανα, με την απόφαση του Εφετείου του Ειδικού Δικαστηρίου Καταπολέμησης της Διαφθοράς να αναμένεται αύριο Τρίτη 25 Ιουνίου. Η συνεδρίαση του δικαστηρίου θα ξεκινήσει στις 14:00, ενώ η τελική απόφαση αναμένεται γύρω στις 16:00.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ το επικρατέστερο σενάριο είναι ο ευρωβουλευτής της ΝΔ θα καταδικαστεί και πάλι σε δεύτερο βαθμό, ωστόσο σε ποινή μικρότερη των 20 μηνών.

Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, θα επιτραπεί στον Φρέντι Μπελέρη να απελευθερωθεί ήδη από την Τρίτη, αφού έχει εκτίσει αυτήν την ποινή ως προφυλακισμένος από τις 12 Μαΐου.

Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στα Τίρανα είναι μάλλον κλίμα καταλλαγής και βρίσκεται σε απόλυτη αντίθεση με άλλες περιπτώσεις πριν το δικαστήριο, όταν τότε τα φιλικά προς τον Έντι Ράμα μέσα ενημέρωσης προσπαθούσαν να δημιουργήσουν πολεμική ατμόσφαιρα εναντίον του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας.

Η αλβανική πλευρά προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και εντός κάποιου συρταριού.

Διαβάστε επίσης:

Φαραντούρης για Κεντροαριστερά: Πρέπει πρώτα να δούμε τι μας ενώνει και τι μας χωρίζει (video)

Μήνυμα Γεραπετρίτη προς Βόρεια Μακεδονία: Ο δρόμος της Ευρώπης περνάει μέσα από την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών

Σπίρτζης: Θα επέλεγα Τσίπρα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 19:44