search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 20:47
MENU CLOSE

Απόστολος Λύτρας: Ξεσπά η Σοφία Πολυζωγοπούλου – «Με παρουσιάζουν ως “αδίστακτη”» – Η αίτηση διαζυγίου και η αίτηση αποφυλάκισης

24.06.2024 12:15
lytras_polyzogopoulou_file

Έτοιμη να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον προφυλακισμένο Απόστολο Λύτρα, εμφανίζεται η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Παράλληλα, η Σοφία Πολυζωγοπούλου, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ξέσπασε σε άτομο του στενού της περιβάλλοντος, λέγοντας ότι την παρουσιάζουν ως «αδίστακτη» που θέλει να «παγιδεύσει» τον Απόστολο Λύτρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δήλωσε παράλληλα ότι διαρρέονται ψέματα εις βάρος της, ότι άλλαξε κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι προκαλεί οικονομικά προβλήματα στη λειτουργία του δικηγορικού γραφείου.

Όπως διευκρίνισε, άλλαξε μόνο τους προσωπικούς της κωδικούς στις τράπεζες, ενώ είπε ακόμη ότι της την «είχαν στημένη» με τη viber ομάδα που στήθηκε δίχως τη θέληση και συναίνεσή της το βράδυ της «εισβολής» στο σπίτι της από την πρώην σύζυγο του ποινικολόγου.

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας ζήτησε ο Απόστολος Λύτρας

Την ίδια ώρα, ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισής του από τον Κορυδαλλό.

Επιπλέον, σύμφωνα με το MEGA, ζητά πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στο κελί του, καθώς φοβάται αντίδικους που έχει στείλει στη φυλακή στο παρελθόν.

Σημειώνεται πως ο ίδιος μοιράζεται το κελί του, το κελί 4 στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού, με δύο κρατούμενους, έναν επώνυμο επιχειρηματία της Αράχωβας που έχει καταδικαστεί για απάτες και γνωστό επιχειρηματία που είχε συλληφθεί για την εισαγωγή πολύ μεγάλης ποσότητας κοκαϊνης.

Διαβάστε επίσης

Φωτιά στην Ύδρα: Ήμουν στην καμπίνα, με έχουν μπλέξει σε κάτι για το οποίο δεν ευθυνόμαστε, λέει ο καπετάνιος

Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω αναστάτωσης που προκάλεσε μεθυσμένη Γαλλίδα

Ηράκλειο: Νεκρός σε τροχαίο 20χρονος – Το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» σε δέντρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 20:45