search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.07.2024 08:01
MENU CLOSE

Street Long Jump: Η διοργάνωση του Πειραιά ετοιμάζεται για την εμφάνιση του Τεντόγλου

23.06.2024 15:11
tentoglou-simaia

Δύο εβδομάδες μετά τον εκπληκτικό αγώνα του στη Ρώμη όπου αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά πρωταθλητής Ευρώπης ο Μίλτος Τεντόγλου είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Απόψε στις 17.00 διεξάγεται το Piraeus Street Long Jump, για δεύτερη συνεχόμενη χρονια, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και ο Τεντόγλου θα είναι εκεί για να αγωνιστεί μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους κατέχει το ρεκόρ του μίτινγκ καθώς πέρυσι ήταν ο νικητής του αγώνα με 8,24 μ., αλλά ο στόχος του δεν είναι να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό.

Ο Μίλτος Τεντόγλου θέλει να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ στο μήκος, ξεπερνώντας το 8,66 του Λούη Τσάτουμα από το 2007. Ο Τεντόγλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το πλησίασε στα 8,65 που είναι και ατομικό ρεκόρ και πλέον είναι σε φόρμα για να φτάσει ακόμα πιο ψηλά.

Μεταξύ των αντιπάλων του Τεντόγλου είναι ο Βούλγαρος Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ (8,12 μ.), ο Τσέχος Πετρ Μάιντλσμιντ (8,03 μ.), ο Γάλλος Έρβαν Κονατέ (8,12 μ.), ο Σέρβος Λάζαρ Άνιτς (8,15 μ.), ο Κροάτης Μάρκο Τσέκο (8,04 μ.), ο Βρετανός Τζέικομπ Φίνσαμ Ντιούκ (8,20 μ.), ο Τούρκος Νετσάτι Ερ, ενώ ο Αντώνης Στυλιανίδης (7,80 μ.) θα είναι η δεύτερη ελληνική συμμετοχή του αγώνα.

Διαβάστε επίσης:

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Στάθης Χατζηλάμπρος – Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Απίστευτο και όμως… λατινοαμερικάνικο: Έβλεπαν τον αγώνα της Χιλής για το Copa America σε κηδεία (Video)

Euro 2024: «Σφραγίζει» πρωτιά η Γερμανία, «σκοτωμός» για 2η και 3η θέση στον 1ο όμιλο – Το πρόγραμμα της ημέρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.07.2024 07:59