search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 20:51
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για ακρίβεια: «Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να εμφανίσει ως νέα, μέτρα που δοκιμάστηκαν κι απέτυχαν»

23.06.2024 14:57
siriza-new

Ανακοίνωση έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και αισχροκέρδιας, όπου τονίζει πως αυτά τα μέτρα αποτελούν ανακυκλώσεις τακτικών οι οποίες δεν λειτούργησαν και ούτε είχαν σκοπό.

Η ανακοίνωση της αρχίζει λέγοντας «ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύψει τον πανικό του από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, γι’ αυτό και απολογείται εκ των υστέρων στους πολίτες για την ακρίβεια, η οποία εξαϋλώνει τα εισοδήματα τους. Ωστόσο, τα μέτρα που ανακοινώνει για την αντιμετώπιση της ακρίβειας είναι, στην καλύτερη περίπτωση, ανεπαρκή».

«Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να εμφανίσει ως «νέα», μέτρα που δοκιμάστηκαν κι απέτυχαν, όπως έδειξε και η πρόσφατη έκθεση της Eurostat που αφορά στις τιμές σε βασικά προϊόντα στην Ελλάδα σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το έτος 2023».

«Ο Πρόεδρος του, ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Στ. Κασσελάκης, έχει ζητήσει επανειλημμένως να έρθει, άμεσα, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, προς συζήτηση στη Βουλή. Η ανακύκλωση ημίμετρων δεν ξεγελά κανέναν και, κυρίως, δεν λύνει το πρόβλημα» καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης .​

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Επικοινωνιακά τερτίπια και fake news από τον Βασίλη Κικίλια αντί για ενίσχυση της Πυροσβεστικής»

Μητσοτάκης: «Οι πολίτες ζητούν μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα και αυτό θα κάνουμε»

Κικίλιας: «Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 20:49