search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 22:04
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Επικοινωνιακά τερτίπια και fake news από τον Βασίλη Κικίλια αντί για ενίσχυση της Πυροσβεστικής»

23.06.2024 12:31
siriza-new

Ανακοίνωση έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εν μέσω των πρώτων μεγάλων πυρακαγιών που πλήττουν την χώρα για ένα ακόμα καλοκαίρι, καταγγέλοντας τον υπουργό Πολιτική Προστασίας Βασίλη Κικίλια για ελλειπή διαχείρηση των κρίσεων αυτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει πως «εν μέσω μιας δύσκολης αντιπυρικής περιόδου, ο αρμόδιος υπουργός κ. Κίκιλιας αντί να φροντίσει για την κάλυψη των τεράστιων ελλείψεων που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα σε έμψυχο δυναμικό αλλά και σε εξοπλισμό, επιδίδεται σε επικοινωνιακά τερτίπια».

«Την περασμένη Τετάρτη έσπευσε να διακινήσει fake news, “βαφτίζοντας” εμπρηστές δύο πολίτες που επιχείρησαν να κατασβέσουν την πυρκαγιά στη Λεωφόρο Βάρης -Κορωπίου στην έναρξη της εκδήλωσης της. Και χθες το βράδυ, μετά τον περιορισμό της πυρκαγιάς στην Κερατέα, έσπευσε με αναρτήσεις στο Facebook να μοιράζει συγχαρητήρια στο Πυροσβεστικό Σώμα, το οποίο δίνει μια άνιση μάχη όλες αυτές τις ημέρες».

«Το καλύτερο που έχει να κάνει ο κ. Κικίλιας για τις γυναίκες και τους άνδρες της Υπηρεσίας είναι να λύσει άμεσα τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για τα οποία ευθύνεται ο ίδιος και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας» καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.​

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: «Οι πολίτες ζητούν μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα και αυτό θα κάνουμε»

Κικίλιας: «Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας»

Κασσελάκης: «Η κυβέρνηση αρνείται την οικονομική δικαιοσύνη και τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 22:04