search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 22:04
MENU CLOSE

Μακρόν: «Θα ολοκληρώσω την θητεία μου το 2027»

23.06.2024 22:32
macron_new

Ο Εμανουέλ Μακρόν δεσμεύτηκε σήμερα «να δράσει μέχρι τον Μάιο του 2027», όποτε και λήγει η θητεία του, ακόμη κι αν το πολιτικό του στρατόπεδο βρεθεί σε ευάλωτη θέση απέναντι στην ακροδεξιά.

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Γάλλος πρόεδρος παραδέχεται ότι «ο τρόπος διακυβέρνησης χρειάζεται βαθιές αλλαγές» μετά την εκλογική διαδικασία.

«Η επερχόμενη κυβέρνηση, η οποία θα αντικατοπτρίζει αναγκαία την ψήφο σας, θα συγκεντρώσει, ελπίζω, Ρεπουμπλικάνους από διαφορετικά φάσματα που θα γνωρίζουν με το θάρρος τους να αντιτάσσονται στα άκρα», τόνισε ο Μακρόν με ανοιχτή επιστολή του προς τους Γάλλους πολίτες, επιστολή που διανεμήθηκε στον Τύπο.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Με άρθρο τους στην Le Monde, 170 νυν και πρώην διπλωμάτες καλούν σε μια νίκη κατά της ακροδεξιάς 

Ενοπλη επίθεση σε ορθόδοξες εκκλησίες και σε συναγωγή στο Νταγκεστάν – Εννιά νεκροί, οι δράστες έβαλαν φωτιά στο κτίριο, εικόνες σοκ (video)

Βρετανία: Επανέρχεται σταδιακά η λειτουργία στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ μετά τη διακοπή ρεύματος 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 22:04