search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:13
MENU CLOSE

Light: «Αν ο Λύτρας ήταν τράπερ τότε να βλέπατε τι θα γινόταν» – «Πονήρω» η Κουτσελίνη

23.06.2024 10:37
koutselini_light

Για την υπόθεση Λύτρα μίλησε ο Light, ο οποίος επανήλθε ξανά κατά της Ζήνας Κουτσελίνη χαρακτηρίζοντάς τη «Πονήρω» και «αλεπουδιάρα».

«Άμα ο κύριος Λύτρας, ο Θεός να τον κάνει κύριο, ήταν ράπερ ή τράπερ, τότε να βλέπατε τι θα γινόταν… Ποτέ δεν είμαστε με την πλευρά του πλυντηρίου και με την πλευρά του θύτη, όταν πρόκειται για τέτοιου είδους ζητήματα. Αλλά έχω αρχίσει να ψυλλιάζομαι ότι αυτή η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες για τα νούμερα τηλεθέασης. Αποκλείεται να είναι τόσο χαζή».

«Τόσα χρόνια στην τηλεόραση, δε γίνεται να είναι τόσο τούβλο που να βγήκε και να το είπε αυτό και να μη ξέρει ότι θα την κράξουμε όλοι. Πήρε τα νουμεράκια της, ανανέωσε συμβόλαιο, άρα νομίζω ότι μάς πέταξε τυράκι! Δεν είμαι καθόλου σκληρός, αν ήμουν σκληρός θα το καταλαβαίνατε. Να ξέρατε ότι είναι πονήρω, αλεπουδιάρα, επίτηδες το έκανε. Τι προηγούμενα να έχω εγώ με τη Ζήνα Κουτσελίνη;» πρόσθεσε ο Light.

Διαβάστε επίσης:

Ευαγγελινός για το σχόλιο της Νέγκα για την Σάττι: «Την άποψή της είπε – Ο καθένας είναι υπόλογος γι’ αυτά που λέει» (Video)

Ρέππας: «Έγραφαν στα social media ότι στηρίζω παιδοβιαστές, πανικοβλήθηκα» (Video)

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ το… γλέντησε στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ και έβγαλε selfie μαζί της και με τα δύο παιδιά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:13