search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 21:22
MENU CLOSE

Κικίλιας: «Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας»

23.06.2024 09:36
KIKILIAS_ANASXHMATISMOS
Eurokinissi

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε συγχαρητήρια στις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας για τον άμεσο περιορισμό της επικίνδυνης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε, το βράδυ του Σαββάτου (22/06), στην Κερατέα.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια ήταν η εξής:

«Λίγο πριν από το τέλος της ημέρας, οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας κέρδισαν άλλη μια σκληρή μάχη. 120 πυροσβέστες με 38 οχήματα, 4 ομάδες δασοκομάντος και πλήθος εθελοντών πυροσβεστών με υδροφόρα οχήματα κατάφεραν μέσα στη νύχτα, και χωρίς να έχουν την πολύτιμη συνδρομή των εναέριων μέσων, να περιορίσουν τη φωτιά στην Κερατέα μέσα σε μόλις 1 ώρα. Οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας αντιμετώπισαν σήμερα άμεσα 3 ακόμη επικίνδυνες πυρκαγιές στην Αττική, ενώ κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προστατέψουν σπίτια, ανθρώπινες ζωές και δάση σε Εύβοια, Άνδρο, Πελοπόννησο και Έβρο. Συγχαρητήρια σε όλους!».

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: «Η κυβέρνηση αρνείται την οικονομική δικαιοσύνη και τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου»

Δόμνα Μιχαηλίδου για σκίτσο της «ΕΦΣΥΝ»: «Δεν ξέρω ποιος γελάει βλέποντας μια γυναίκα να απεικονίζεται “για πλάκα” στη θέση του θύματος βίας»

Σχόλιο Κεδίκογλου για Κικίλια: «Ελπίζουμε η επιπολαιότητά του να μην επαναληφθεί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 21:19