search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 16:47
MENU CLOSE

Χρηστίδου για Κουτσελίνη: «Άστοχη η δήλωσή της – Την επόμενη ημέρα ήθελα μία συγγνώμη, όχι να κουνήσει το δάχτυλο»

23.06.2024 11:45
xristidou_koutselini_lytras

Τη δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα σχολίασαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» με αφορμή τις δηλώσεις του Light.

«Δεν το συζητήσαμε χθες. Είναι ένα ζήτημα που μάς έχει φέρει σε μεγάλη αμηχανία. Δεν θα σας το κρύψω» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου, χαρακτηρίζοντας τη δήλωση της παρουσιάστριας «άστοχη».

«Πιο πολύ με στενοχώρησε η επόμενη ημέρα. Την επόμενη ημέρα θα ήθελα λίγο προσοχή, θα ήθελα μία συγγνώμη. Ένιωσα ότι και την επόμενη ημέρα ήρθε και κούνησε κάπως το δάχτυλο. Είπε ότι δεν καταλάβαμε τι είπε. Αλλά όταν έχει προκληθεί τόσο μεγάλη αντίδραση, οφείλεις να δεις γιατί προκλήθηκε. Σίγουρα κάτι έκανες. Το λέω από τη θέση του ανθρώπου που έχει πει βλακείες και έχει βρεθεί υπόλογος χωρίς να εννοούσε κάτι σαν αυτό που είπε προς τα έξω» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Mega.

«Περιμένεις από τη Ζήνα να μην έχει καμία ανοχή απέναντι στον Απόστολο Λύτρα. Επομένως εκεί είναι μία κακή της στιγμή την οποία πιστεύω κι εγώ ότι την επόμενη ημέρα έπρεπε να ξεθολώσει και να πάρει ξεκάθαρη θέση», επισήμανε από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος.

Για ένα τραγικό λάθος της παρουσιάστριας του Star μίλησε ο Γρηγόρης Μελάς.

Διαβάστε επίσης:

Guardian για τη φωτιά στην Ύδρα: Τι αναφέρει για την υπόθεση «Περσεφόνη» – «Έρχεται ακόμα ένα δύσκολο καλοκαίρι»

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η τηλεόραση έχει ανάγκη για νέα πρόσωπα – Ο Λιάγκας έχει στοιχεία υπερβολής» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 16:45