search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 21:31
MENU CLOSE

Απόστολος Λύτρας: Καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών – Πού θα βασιστεί

23.06.2024 14:09
litras-new

Αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει εντός των επόμενων ημέρων ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, που προφυλακίστηκε, όταν κρίθηκε πως παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η αίτηση δεν θα κατατεθεί στην ανακρίτρια, αλλά στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο θα την κρίνει με βούλευμα.

Πληροφορίες από την πλευρά Λύτρα αναφέρουν πως ο ίδιος αρνείται πως παραβίασε τους δύο περιοριστικούς όρους που του είχαν τεθεί. Όπως λέει, αυτή την ομάδα στο viber δεν την  άνοιξε ο ίδιος αλλά συνεργάτης του και υποστηρίζει πως ποτέ δεν επικοινώνησε εκείνος με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου για τα προσωπικά του αντικείμενα.

Όσον αφορά τη μετοίκιση, ο Απόστολος Λύτρας ισχυρίζεται πως το βράδυ της Τρίτης η μεγαλύτερη κόρη του πήγε στο σπίτι του θύματος με τα δικά της κλειδιά.

«Ήταν… έρωτας με την πρώτη ματιά»

Στο μεταξύ, η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» μετέδωσε σήμερα συνέντευξη που είχε πάρει από τον ποινικολόγο πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, στην οποία μιλούσε για τη γνωριμία τους και την επαγγελματική του διαδρομή.

«Ήταν… έρωτας με την πρώτη ματιά με την σύζυγό μου. Από τότε και μέρα έχουμε ένα υπέροχο παιδί μαζί, και έχω και δυο κόρες από τον πρώτο γάμο μου. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας, με ικανοποιεί το να βρισκω χρόνο να περνάω μ την οικογένειά μου, περνάω ωραία στο σπίτι, με την σύζυγο και τα παιδιά μου», είχε αναφέρει.

Για τον χρόνο που περνούσαν ως ζευγάρι, ο Απόστολος Λύτρας είχε δηλώσει: «Και έχω μαγειρέψει στην σύζυγό μου και εκείνη σε μένα. Ο έρωτας περνάει και από το στομάχι. Προσπαθώ να την βοηθώ σε πολλά πράγματα που έχει ανάγκη. Στο σπίτι μας προσπαθούμε να μην συζητάμε για θέματα δουλειάς. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μας, τα αφήνουμε έξω όσες φορές είναι εφικτό».

«Είναι μια πολύ καλή δικηγόρος, τα έχουμε βρει στο γραφείο, έχουμε άριστη συνεργασία. Έχουμε διαφωνήσει για υποθέσεις. Έχω αρνηθεί υποθέσεις γιατί με έπεισε η σύζυγός μου. Και είχε δίκιο για κάποιες συγκεκριμένες υποθέσεις», ανέφερε για τη συνεργασία τους και τις ικανότητες της συζύγου του στη δικηγορία.

Διαβάστε επίσης:

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Στάθης Χατζηλάμπρος – Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Φωτιά στην Αχαΐα: Περισσότερα από 30.000 στρέμματα έγιναν στάχτη μέσα σε 12 ώρες (Χάρτης)

Κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη: Ακρωτηρίασαν γατάκι – Του έκοψαν τρία πόδια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 21:30