search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 22:18
MENU CLOSE

Αμοργός: «Προσευχηθείτε για εμάς» – Νέα ανάρτηση της συντρόφου του Αμερικανού που αγνοείται για 12η μέρα

23.06.2024 12:12
amorgos-amerikanos-agnooumenos-syndrofos
Photo: Shannon Kelley Jones/Facebook

Συνεχίζονται για 12η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 59χρονου αμερικανού Έρικ Κάλιμπερτ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 11 Ιουνίου.

Σε νέα ανάρτησή της σε ομάδα για την Αμοργό στο Facebook, η σύντροφος του αστυνομικού, Ντέμπι Λεσέιν, έγραψε: «Προσευχηθείτε για εμάς. Πάλι έξω ψάχνοντας τον Άλμπερτ», αναρτώντας φωτογραφία του Αγίου Φανούριου

«Πρωτόγνωρη κινητοποίηση»

Όπως είπε χθες μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δήμαρχος Αμοργού, Ελευθέριος Καραΐσκος, οι έρευνες συνεχίζονται, κάνοντας λόγο για πρωτόγνωρη κινητοποίηση.

«Υπήρξε κινητοποίηση από όλα τα σώματα και από την αστυνομία και την Πυροσβεστική και από το Λιμεναρχείο. Υπήρχε και ελικόπτερο. Στις έρευνες την πρώτη μέρα υπήρχαν εναέρια μέσα, αυτά τα drones γενικά και διασώστες και εθελοντές και με πλωτά μέσα. Οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες, ειδικά τις πρώτες μέρες και αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι προσπαθούσαν να κάνουνε το έργο της έρευνας και της διάσωσης, ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ λόγω του καύσωνα», επισήμανε, τονίζοντας πως ο 59χρονος πήγαινε χρόνια στο νησί και «τα ξέρει τα μονοπάτια, στα οποία υπάρχει σήμανση και βατότητα, ενώ σχεδιάζονται και αναβαθμίσεις για μεγαλύτερη ασφάλεια».

Διαβάστε επίσης:

Νέα φωτιά στην Αργολίδα – Καίγεται δάσος στην περιοχή Κοκκινάδες, και εναέρια στη μάχη με τις φλόγες

Λέρος: 4 συλλήψεις για κατασκοπεία – Φωτογράφισαν με τα κινητά τους τη βάση της Υπηρεσίας Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στα Χανιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 22:17