search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 15:03
MENU CLOSE

Κοινωνικός τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων

22.06.2024 08:22
PAROS_NISI

Αναρτήθηκαν σήμερα, Σάββατο 22 Ιουνίου, οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων, Ωφελουμένων και Αποκλειομένων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2024-2025 της ΔΥΠΑ στον ιστότοπο www.dypa.gov.gr

Οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων αφορούν σε 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού. Επισημαίνεται ότι φέτος υποβλήθηκαν 536.000 αιτήσεις για 930.000 επιταγές, σημειώνοντας για μία ακόμη φορά ρεκόρ εκδήλωσης ενδιαφέροντος. 

Οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από σήμερα Σάββατο 22 Ιουνίου στις 08:00 έως τη Δευτέρα 24 Ιουνίουστις 18:00 αποκλειστικά μέσω gov.gr στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/koinonikos-tourismos

Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι: Αρχική – Εργασία και ασφάλιση – Αποζημιώσεις και Παροχές – Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού (ΔΥΠΑ)

Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να αναφέρουν σαφώς τον λόγο της ένστασης και σε συνάφεια με τον λόγο απόρριψης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, πλήρωση των προϋποθέσεων συμμετοχής κ.ο.κ) και να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών. 

Η επισύναψη δικαιολογητικών απαιτείται σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν αφορά σε αυτεπαγγέλτως αναζητηθέντα στοιχεία, όπως αυτά της φορολογικής δήλωσης. 

Ο τρόπος που αποδεικνύεται η πλήρωση των προϋποθέσεων συμμετοχής και των κριτηρίων μοριοδότησης περιγράφεται στη Δημόσια Πρόσκληση, την οποία πρέπει να συμβουλεύονται οι δικαιούχοι για τη σωστή επισύναψη των δικαιολογητικών: https://www.dypa.gov.gr/storage/kinonikos-turismos-2024-2025/dhmosia-prosklhsh-kt-2024-2025-diaugia.pdf

Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν εξετάζονται. 

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos

Διαβάστε επίσης:

«Κούρεμα» έως και 75% σε πρόστιμα και προσαυξήσεις για όσους κλείσουν εξωδικαστικά υποθέσεις έως τις 30 Ιουνίου  

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Πραγματοποιήθηκαν 377 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν επτά παραβάσεις

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν 4 δικαστές από την Πειθαρχική Ολομέλεια λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 14:59