search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:13
MENU CLOSE

Ευαγγελινός για το σχόλιο της Νέγκα για την Σάττι: «Την άποψή της είπε – Ο καθένας είναι υπόλογος γι’ αυτά που λέει» (Video)

22.06.2024 19:20
evangelinos1

Ο Φωκάς Ευαγγελινός μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για την τιμητική βράβευση της Έλενας Παπαρίζου στα VMA ενώ απαντά και στο σχόλιο της Αθηναΐδας Νέγκα για την Μαρίνα Σάττι.

Ο γνωστός χορογράφος είπε πως ήταν πολύ συγκινητική η βράβευση της Έλενας Παπαρίζου στα VMA γιατί όπως λέει, μετά από 20 χρόνια παραμένει το ίδιο συναίσθημα.

«Όποτε βρίσκομαι με την Έλενα, έρχονται συνειρμικά όλα τα γεγονότα τα οποία ζήσαμε. Είναι η number One».

Σε σχέση με το σχόλιο της Αθηναΐδας Νέγκα για την Μαρίνα Σάττι, την οποία χορογράφησε στο «Ζάρι» στη φετινή Eurovision, αλλά και το χασμουρητό της τραγουδίστριας, είπε:

«Την άποψή της είπε η Αθηναΐς Νέγκα. Ο καθένας είναι υπόλογος για αυτά που λέει και για αυτά που κάνει. Όταν κάνεις μια δουλειά, πρέπει να συνομιλείς. Αν δεν συνομιλείς, καλύτερα μην τη κάνεις».

«Δεν είναι ο Φωκάς που ανεβαίνει στη σκηνή, είναι ο καλλιτέχνης. Ο Φωκάς παίρνει την ευθύνη των πράγματων, όπως τη παίρνω ακόμα και τώρα».

Διαβάστε επίσης:

Ρέππας: «Έγραφαν στα social media ότι στηρίζω παιδοβιαστές, πανικοβλήθηκα» (Video)

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ το… γλέντησε στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ και έβγαλε selfie μαζί της και με τα δύο παιδιά του

Ναταλία Γερμανού για τη φωτιά στην Ύδρα: «Να τους πάρετε και τα βρακιά κύριε Δήμαρχε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:13