search
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 12:17
MENU CLOSE

Euro 2024: Χ-αμένες και οι δυο στο Γεωργία-Τσεχία (Video)

22.06.2024 18:23
georgiaTsexia

Γεωργία και Τσεχία έμειναν στο 1-1 παίρνοντας αμφότερες τον πρώτο τους βαθμό στο Euro 2024, χωρίς όμως αυτός να συμφέρει καμία εκ των δύο ενόψει της 3ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με Τσέχους να στέλνουν νωρίς τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ να μην μετράει, καθώς η μπάλα βρήκε πρώτα στο χέρι του σκόρερ. Η συνέχεια του ημιχρόνου δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να κάνουν λάθη επί λαθών και τον ρυθμό να πέφτει κατακόρυφα.

Η Γεωργία προηγήθηκε στην εκπνοή του ημιχρόνου, με τον Χράνατς να βρίσκει την μπάλα με το χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή και τον VAR να καλεί τον Ζίμπερτ να δει την φάση. Ο έμπειρος διαιτητής δεν χρειάστηκε πάνω από μισό λεπτο για να υποδείξει την παράβαση και ο Μικαουτάτζεανέλαβε την εκτέλεση, σκοράροντας για τους Γεωργιανούς.

Στην επανάληψη η Τσεχία μπήκε δυναμικά και πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα. Στο 59ο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσα από μία στημένη φάση. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από την δεξιά πλευρά, ο Λινγκρ έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ο Σικ πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-1.

Οι δυο ομάδες πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν νικητήριο γκολ με τον τελικό βαθμό της ισοπαλίας να τους αφήνει με ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης.

Συνθέσεις:

Γεωργία: Μαμαρντασβίλι, Κακαμπάτζε, Ντβάλι, Κάσια, Κβερκβέλια, Κοτσορασβίλι, Κβαρατσχέλια, Νταβιτασβίλι, Μεκβαμπισβίλι, Τσιταϊσβίλι, Μικαουτάτζε

Τσεχία: Στάνεκ, Χόλες, Χράνατς, Τσούφαλ, Χλόζεκ, Σικ, Πρόβοντ, Τζούρασεκ, Τσερνί, Κρέιτσι, Σούτσεκ.

Διαβάστε επίσης:

Σελέστε Αράντες: Πέθανε η μητέρα του Πελέ – Δεν είχε μάθει για τον θάνατο του γιου της

Euro 2024: Χέρι-Χέρι για τους «16» Ολλανδία και Γαλλία μετά τη λευκή ισοπαλία

Ευρωπαϊκό υγρού στίβου: «Ασημένια» η Δαμασιώτη – Έπιασε το όριο για Παρίσι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 12:15