search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 06:46
MENU CLOSE

Αλεξανδρούπολη: Με 13 μαχαιριές σε στήθος και λαιμό σκότωσε τη σύζυγό του ο 80χρονος – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του ιατροδικαστή

22.06.2024 23:37
ekav-alexandroupoli-876-new

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την δολοφονία της 73χρονης στην Αλεξανδρούπολη από τον σύζυγό της, φέρνει ο ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα.

Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Κιφνίδη, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση, ο 80χρονος δράστης χτύπησε με 13 μαχαιριές τη σύζυγό του σε στήθος και λαιμό.

Το ακόμη πιο σοκαριστικό, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, είναι ότι είχε προετοιμάσει το μαχαίρι για το φονικό, ακονίζοντάς το.

«Πρώτα την χτύπησε στο στήθος αριστερά. Τρύπησαν (οι μαχαιριές) τον αριστερό πνεύμονα κι άρχισε να αιμορραγεί. Το επόμενο ήταν στην υποκλείδια αρτηρία. Άρχισε να τρέχει αίμα. Μετά η γυναίκα μάλλον του είπε “σταμάτα” ή ζήτησε κάτι, γιατί γύρισε με την πλάτη προς το ψυγείο. Φαίνονται τα αίματα. Αυτός ήρθε στο πλάι και τη χτύπησε 2-3 φορές στην τραχηλική χώρα», είπε αρχικά ο ιατροδικαστής.

Στη συνέχεια περιέγραψε το σοκαριστικό της υπόθεσης για τον τρόπο που σκότωσε τη γυναίκα του.

«Προσπαθήστε μόνοι σας μ’ ένα μολύβι στο χέρι να χτυπήσετε 13 φορές ασταμάτητα. Θα κουραστεί το χέρι σας. Ακόνισε το μαχαίρι και μετά ξεκίνησε να χτυπά. Για τι αγριότητα μιλάμε. Πόσα χρόνια έχω ιατροδικαστής, πρώτη φορά βλέπω περιστατικό με άνθρωπο πάνω από 80 ετών να σκοτώσει άτομο πάνω από τα 70. Αντρόγυνο. Όλη τη ζωή μαζί και να έχουν τέτοιο τέλος; Στη γειτονία είπαν ότι τους άκουγαν να μαλώνουν συνέχεια. Εντάξει, όλοι μαλώνουν, αλλά δεν παίρνουν μαχαίρια και πιστόλια στο χέρι» είπε χαρακτηριστικά.

Δράστης: «Ηθελε να με στείλει στο τρελάδικο»

Ο δράστης που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως η σύζυγός του ήθελε να τον στείλει σε τρελάδικο…

«Ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο, θόλωσα και γι’ αυτό την σκότωσα. Είχε ζητήσει πριν από λίγες ημέρες μαζί με την κόρη μου να με εξετάσει ψυχίατρος και στη συνέχεια μου έφεραν έναν και μου έδωσε χάπια», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο δράστης που πριν από 15 μέρες είχε απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές και συνελήφθη γιατί χτύπησε τον μικρό εγγονό με μπαστούνι μετά από καβγά. Ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με προφορική εντολή Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη φωτιά στο Ανω Δασκαλειό στην Κερατέα κοντά σε σπίτια – Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις, εκκενώνεται η περιοχή (video)

Τρεις συλλήψεις για πυρκαγιές σε Νέα Σμύρνη, Σύρο και Δράμα

Διευκρινίσεις του Νοσοκομείου Σύρου για το κλείσιμο σε παθολογική κλινική λόγω αναβάθμισης 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 06:46