search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 23:11
MENU CLOSE

Νάντια Γιαννακοπούλου: Ο Ανδρουλάκης «μπορεί να διαγράψει τους διαφωνούντες και να μείνει και μόνος του»

21.06.2024 13:26
giannakopoulou_pasok_new

Εξαιρετικά αιχμηρή εμφανίστηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία σχολίασε τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος, ασκώντας εκ νέου κριτική στον πρόεδρο, Νίκο Ανδρουλάκη.

Μιλώντας στο Action24, η Ν. Γιαννακοπούλου χαρακτήρισε ως «απογοητευτική» τη ρητορική Ανδρουλάκη, «το να ρίχνει στους άλλους την ευθύνη και να μην κάνει τη δική του αυτοκριτική», για το αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές.

Σχολιάζοντας, δε, τις προειδοποιήσεις περί διαγραφών, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ο Ν. Ανδρουλάκης «μπορεί να διαγράψει τους διαφωνούντες και να μείνει και μόνος του, αν θεωρούμε ότι αυτό είναι ΠΑΣΟΚ και ταιριάζει στην ιστορία και το DNA του».

Παράλληλα, διαφώνησε με το σενάριο εκλογών στο ΠΑΣΟΚ τον Ιούλιο λέγοντας ότι «με λογικές Ιουλίου θα μπορούσαμε να πάμε και Δεκαπενταύγουστο και μετά το κερί να ρίχνουμε και την ψήφο. Εγώ θα πω το καλύτερο όλων θα είναι να γίνει το φθινόπωρο. Να υπάρξει διαδικασία στην οποία οι υποψήφιοι δεν θα κάνουν απλά πασαρέλα».

«Έχω αποδείξει διαχρονικά στην πορεία στο ΠΑΣΟΚ ότι ήμουν και θα είμαι ΠΑΣΟΚ στην πρώτη γραμμή και στα εύκολα και στα δύσκολα. Όποιος κι αν είναι πρόεδρος όλοι μας οφείλουμε να είμαστε δίπλα του» είπε, προσθέτοντας «από πού και ως πού η διαφορετικότητα των απόψεων υπονομεύει την ενότητα για το ΠΑΣΟΚ. Θέλουν να είμαστε κοπάδι ή υπάλληλοι;».

Σύμφωνα με την ίδια «πολλές φορές ο λόγος μας έμοιαζε με λόγο ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορούσα να δω ότι λειτουργούσε το ΠΑΣΟΚ όπως το είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Η σοβαρή εναλλακτική δεν μπορεί να είναι ένας άλλος ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Επιδοτήσεις μόνο σε όσους τις δικαιούνται

Μενδώνη για γλυπτά Παρθενώνα: Πρώτη φορά η Βρετανία σε δύσκολη θέση

Παππάς για τις απολύσεις: «Ο πλουραλισμός είναι πλούτος για τον ΣΥΡΙΖΑ – Θανάσης και Γιώργος πρέπει να αξιοποιηθούν ανεξαρτήτως πολιτικών απόψεων» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 23:04