search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 08:58
MENU CLOSE

Ενδοοικογενειακή βία: Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού γυναίκας από το σύζυγό της λίγα μέτρα από το Α.Τ. Άνω Λιοσίων (Video)

21.06.2024 10:28
via_anilikoi_new
via Pixabay

Μνήμες από την τραγωδία της γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων ξύπνησε νέο περιστατικό βιαιοπραγίας κατά γυναίκας.

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στα Άνω Λιόσια, λίγα μόλις μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όταν λίγο πριν τις 05:30 το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου, μια 28χρονη γυναίκα δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της στη μέση του δρόμου.

Οι φωνές της γυναίκας ακούστηκαν από δύο αστυνομικούς που βρίσκονταν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων. «Ακούσαμε μια γυναίκα να καλεί επανειλημμένα σε βοήθεια και είδαμε έναν άνδρα να τη χτυπά με μανία, προσπαθώντας να την επιβιβάσει με τη βία σε ένα όχημα», δήλωσε ένας από τους αστυνομικούς.

Ο αστυνομικός συνέχισε: «Η γυναίκα ζήτησε βοήθεια, λέγοντας μας να την πάρουμε από εκεί και να την προστατεύσουμε. Παρατήρησα ότι είχε τραύματα στο δεξί γόνατο, στο δεξί αντίχειρα, στο αριστερό μπράτσο και το πρόσωπό της ήταν κοκκινισμένο. Ο δράστης την κρατούσε σφιχτά, εμποδίζοντας τη να φύγει και δεν συμμορφώθηκε στις εντολές μας να την απελευθερώσει και να παραδοθεί».

Η 28χρονη κατάφερε τελικά να ξεφύγει και να πλησιάσει τους αστυνομικούς. Στο σημείο έφτασε και ο πατέρας του δράστη, ο οποίος επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές στο περιπολικό. Ο 30χρονος φερόμενος ως δράστης και ο 44χρονος πατέρας του συνελήφθησαν και οδηγούνται στα δικαστήρια της Ευελπίδων, για να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Διαβάστε επίσης

Απόστολος Λύτρας: Η ένταση για το κάπνισμα στο κελί, το επισκεπτήριο και τα… παράπονα (videos)

Όπου φύγει-φύγει για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία, μέτρα στις Εθνικές Οδούς

Χαλκιδική: Νεκρή 74χρονη λουόμενη – Πέθανε ενώ κολυμπούσε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 08:56