search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 20:28
MENU CLOSE

Τα ευτράπελα της επίσκεψης Πούτιν στη Βόρεια Κορέα – Η απομάκρυνση Ρώσων αξιωματούχων για παραβίαση πρωτοκόλλου και η viral βόλτα με τον Κιμ (Video)

20.06.2024 19:57
putin kim

Μέλη της ρωσικής αντιπροσωπείας «αποβλήθηκαν» από τη συνάντηση Πούτιν – Κιμ Γιόνγκ Ουν επειδή μπήκαν στην αίθουσα νωρίτερα από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Μια αμήχανη στιγμή κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Κιμ Γιονγκ Ουν μεταδόθηκε ζωντανά χθες από την κρατική τηλεόραση.

Μέλη της ρωσικής αντιπροσωπείας αποβλήθηκαν από την αίθουσα ανεπιφύλακτα επειδή μπήκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων πριν τους δύο ηγέτες, σύμφωνα με δημοσίευμα των Moscow Times.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της χώρας, είθισται οι αξιωματούχοι να περιμένουν να κληθούν από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, μόλις αυτός και ο καλεσμένος του έχουν εισέλθει.

Μεταξύ των μελών που εκδιώχθηκαν ήταν ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ο υπουργός Άμυνας Αντρέι Μπελούσοφ και οι αντιπρόεδροι της κυβέρνησης.

Εθεάθησαν να μπαίνουν στην αίθουσα, να ετοιμάζονται για τη συνάντηση και να παίρνουν τις θέσεις τους.

Ο κ. Λαβρόφ προφανώς άρχισε να παραπονιέται ότι είχε λερωθεί από κάτι, όταν ένας Βορειοκορεάτης αξιωματούχος τους είπε εκτός κάμερας να σταματήσουν αυτό που έκαναν και να φύγουν.

«Έχουμε ένα πρωτόκολλο. Σας προσκαλούμε στο τραπέζι. Οι ηγέτες μας θα έρθουν σύντομα», ακούγεται να λέει.

Η μετάδοση έληξε ξαφνικά καθώς ένα μέλος της ρωσικής ομάδας αντιπροσωπείας άρχισε να εκφράζει τη διαφωνία του και στους θεατές έδειξαν αντ’ αυτού μια άδεια αίθουσα συνεδριάσεων.

Την ίδια ώρα viral έχει γίνει το video με τους δύο ηγέτες να πηγαίνουν ο ένας τον άλλο βόλτα με την πολυτελή ρωσική λιμουζίνα Aurus.

Οι δύο τους έδειχναν να απολαμβάνουν τη διαδρομή, με τον Πούτιν να είναι στη θέση του οδηγού και να χειρονομεί λέγοντας κάτι διασκεδαστικό και τον Κιμ να χαμογελά.

Φυσικά σε κάποια φάση της διαδρομής, οι δύο ηγέτες άλλαξαν θέσεις, με τον Κιμ στο τιμόνι και τον Πούτιν στη θέση του συνοδηγού.

Διαβάστε επίσης:

John B. Kelly: O άνθρωπος που κατέκτησε τον κόσμο κάνοντας «κουπί»! (Photos/Video)

Χρίστιαν Μίτσκοσκι: Κάνει λόγο για «ταλιμπανικά κίνητρα» – Η απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Χριστουδουλίδης σε Χεζμπολάχ: Η Κύπρος δεν εμπλέκεται σε στρατιωτικές επιχειρήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 20:28