search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 21:24
MENU CLOSE

Πούτιν: Το ΝΑΤΟ απειλεί την ασφάλεια της Ρωσίας στην Ασία

20.06.2024 20:49
putin vietnam 98- new

Δριμύ κατηγορώ κατά του ΝΑΤΟ από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Όπως μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS, ο πρόεδρος της Ρωσίας κατηγόρησε τη στρατιωτική συμμαχία του ΝΑΤΟ ότι δημιουργεί απειλή για την ασφάλεια της Ρωσίας στην Ασία.

Είπε επίσης ότι η Νότια Κορέα θα κάνει «ένα μεγάλο λάθος» αν αποφασίσει να προμηθεύσει με όπλα την Ουκρανία και ότι η Σεούλ δεν πρέπει να ανησυχεί καθόλου για το σύμφωνο αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Μόσχας και Βόρειας Κορέας.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Yonhap μετέδωσε νωρίτερα ότι η Νότια Κορέα θα επανεξετάσει τη δυνατότητα να προμηθεύσει την Ουκρανία με όπλα, μετά το σύμφωνο αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας σε περίπτωση που η κάθε χώρα δεχθεί επίθεση, το οποίο υπέγραψαν οι ηγέτες της Βόρειας Κορέας και της Ρωσίας.

Ο Πούτιν έκανε αυτές τις δηλώσεις σε δημοσιογράφους στο Βιετνάμ στο τέλος της διήμερης περιοδείας του στην Ασία, ενώ την Τετάρτη είχε συνομιλίες στη Βόρεια Κορέα.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο εμβληματικός ηθοποιός Ντόναλντ Σάδερλαντ

Απειλή για βόμβα σε πτήση της Ryanair – Έκλεισε το αεροδρόμιο της Ίμπιζα

Τα ευτράπελα της επίσκεψης Πούτιν στη Βόρεια Κορέα – Η απομάκρυνση Ρώσων αξιωματούχων για παραβίαση πρωτοκόλλου και η viral βόλτα με τον Κιμ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 21:19