search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 21:55
MENU CLOSE

Πατέλης απαντά στην ομοφοβική επίθεση Στίγκα: «Σιγά μην φοβηθώ» – Αντίδραση και από το ΠΑΣΟΚ

20.06.2024 17:34
PATELHS_STIGAS
Eurokinissi

Τη δική του απάντηση στην ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε από τον Βασίλη Στίγκα έδωσε ο Αλέξης Πατέλης, μέσω ανάρτησης που έκανε στο Χ.

Χωρίς σχόλια, ο κ. Πατέλης δημοσίευσε μια φωτογραφία με το αντιναζιστικό αυτοκόλλητο και τον στίχο «σιγά μην φοβηθώ».

«Η χυδαία συμπεριφορά και τα ντροπιαστικά σχόλια του Χρυσαυγίτη Προέδρου των «Σπαρτιατών» κ. Στίγκα από το βήμα της Βουλής εναντίον του κ. @PatelisAlex προκαλούν αποτροπιασμό. Αποδεικνύουν ακόμη μια φορά ότι δεν έχουν θέση στη δημοκρατία και στη Βουλή των Ελλήνων», τόνισε με ανάρτησή του στο X ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Θανάσης Γλαβίνας.

«Βγήκε ο/η δεν ξέρω Πατέλης»

Προηγήθηκε το χυδαίο σχόλιο του κ. Στίγκα, από το βήμα της Ολομέλειας, που διερωτήθηκε αν ο κ. Πατέλης χρησιμοποιεί «ο ή η».

Όπως είχε πει «Βγήκε ο/η δεν ξέρω Πατέλης με ύφος Λουδοβίκου και είπε ότι θα καταργήσει το επίδομα ανεργίας σερβιτόρου και καμαριέρας όλων όσων δουλεύουν στον τουρισμό για φραγκοδίφραγκα».

Αμέσως υπήρξε έντονη αντίδραση από την προεδρεύουσα αντιπρόεδρο της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη, η οποία κάλεσε τον πρόεδρο των Σπαρτιατών ανακαλέσει όσα είπε αλλιώς θα διαγραφούν από τα πρακτικά. «Χρησιμοποιήσατε 3 άρθρα. Θα ήθελα να ανακαλέσετε! Αλλιώς θα σβηστεί από τα πρακτικά», σημείωσε η κ. Γεροβασίλη.

«Έχω μπερδευτεί, κυρία πρόεδρε, δεν έχω πρόβλημα, όπως θέλετε γράψτε το», απάντησε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, χωρίς να ανακαλέσει όσα είπε. Η φράση του αυτή διαγράφηκε από τα πρακτικά.

Διαβάστε επίσης:

Tροπολογία ΣΥΡΙΖΑ: Να μπαίνουν στο «πόθεν έσχες» των πολιτικών και οι ρυθμίσεις των δανείων τους

Χαρίτσης: «Η συζήτηση για την Κεντροαριστερά γίνεται με τους χειρότερους δυνατούς όρους – Να αποσυρθεί η τροπολογία για τη ΛΑΡΚΟ» (video)

Βορίδης για Κασσελάκη: Να καταθέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου την δήλωση πόθεν έσχες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 21:55