search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 10:07
MENU CLOSE

Mahmood: «Αγαπώ την Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ»

20.06.2024 21:57
mahmood-new

Μετά την εμφάνισή του στα Mad Video Music Awards, ο Mahmood μίλησε για την εμπειρία του, αλλά και την αγάπη του για την Ελλάδα.

Ο Ιταλός που εκπροσώπησε τη χώρα του στη Eurovision το 2019, με το τραγούδι «Soldi», καταλαμβάνοντας τη 2η θέση, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Ένιωσα καταπληκτικά, γτιατί είναι η πρώτη διάκριση που λαμβάνω από κάποιον στην Ελλάδα. Αγαπώ αυτή τη χώρα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η εμφάνισή μου μου προκάλεσε πολλά συναισθήματα. Ήταν πολύ ωραία, μου άρεσαν τα οπτικά εφέ πίσω μου και η φωτιά. Αγχώνομαι πριν ανέβω στη σκηνή, ειδικά όταν πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής».

Όσο για τα ψέματα που έχουν γραφτεί ανά περιόδους για εκείνον, δήλωσε: «Τα δύο μεγαλύτερα ψέματα που έχουν γραφτεί για μένα είναι ότι έχω κάνει πλαστική στα αυτιά μου και ότι έχω κάνει λεύκανση δέρματος. Αυτό ήταν περίεργο».

Τέλος, αποκάλυψε ποια είναι η «ένοχη» απόλαυσή του. «Στην Ελλάδα αγαπώ το φαγητό, είναι πολύ καλό. Η ένοχη απόλαυσή μου είναι να τρώω μαύρη σοκολάτα και στη συνέχεια, κάτι αλμυρό, όπως πατατάκια ή κράκερς», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

Super Κική κατά Ζήνας Κουτσελίνη: «Ξέρεις τι είναι να έχουν οι γονείς σου 12 μαγαζιά και να μην έχεις ένα μπέργκερ;»

Ρέμπελ Γουίλσον: Μαθαίνει πώς διασκεδάζουν οι Έλληνες και… σπάει πιάτα! (Video)

Θέμης Γεωργαντάς: Έγινε χαμός με Μαρίνα Σάττι στα Mad VMAs 2024

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 10:06