search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 18:45
MENU CLOSE

Η… ισοπαλία που κέρδισε την τηλεθέαση

20.06.2024 16:45
tiletheasi_0504_1460-820_new
credit: pixabay

Το βραδινό ματς του Euro 2024 ανάμεσα σε Σκωτία-Ελβετία, ήταν σχεδόν αναμενόμενο και λόγω ώρας, το πρόγραμμα της Τετάρτης που συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα.

Με δεύτερη τη σειρά «Η γη της ελιάς» και απόδοση οριακά μικρότερη από εκείνη της ΕΡΤικής μετάδοσης του ματς, γίνεται αντιληπτό ότι διαμορφώθηκαν συνθήκες σκληρού ανταγωνισμού για την κορυφαία θέση τηλεθέασης.

Στις αμέσως επόμενες πέντε διαδοχικές θέσεις η κατάταξη ήταν ίδια ακριβώς με αυτή της Τρίτης, και οι όποιες (μικρό)διακυμάνσεις δεν έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Με την προσθήκη τρίτου αγώνα στο μενού της ΕΡΤ1 οι θέσεις 8 και 9 κατελήφθησαν από τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του Euro και φαίνεται ότι μεσημεριανό ματς Κροατίας-Αλβανίας θεωρήθηκε πιο «εξωτικό» από εκείνο μεταξύ Γερμανίας-Ουγγαρίας.

Στη δεκάδα «τρύπωσε» και το δελτίο με τίτλους ειδήσεων στη νοηματική του Mega, το οποίο μεταδόθηκε «σφήνα στην εκπομπή «Live news».

Διαβάστε επίσης:

Euroμπότοξ τηλεθέασης για την ΕΡΤ1 και την Τετάρτη – Ακάθεκτο το Mega

«Ενώπιος Ενωπίω»: Ο Διονύσης Τσακνής μιλά για όλα με τον Νίκο Χατζηνικολάου

ANT1: Πρεμιέρα αύριο για το Copa America 2024 με το ματς Αργεντινή – Καναδάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 18:44