search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 12:30
MENU CLOSE

Φωτιά στην Αργολίδα: Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση της Δάρδιζας

20.06.2024 12:27
pyrosvestiki

Νέο μήνυμα για εκκένωση της Δάρδιζας, στην Αργολίδα, λόγω της φωτιάς εστάλη στους κατοίκους της περιοχής από το 112, λίγα λεπτά πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η μάχη για τον έλεγχο και την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς –που ξέσπασε χθες το μεσημέρι συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα, με τον πύρινο εφιάλτη για τους κατοίκους της Δάρδιζας να επιμένει.

«Αν βρίσκεστε στην περιοχή Δάρδιζα απομακρυνθείτε προς Θερμησία & Πετροθάλασσα Ερμιόνης», αναφέρει το μήνυμα του 112.

Η μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Ιουνίου στο Κρανίδι στην περιοχή Δάρδιζα Ερμιονίδας στην Αργολίδα και γρήγορα πήρε διαστάσεις.

Οι προσπάθειες των πυροσβεστών ήταν ολονύκτιες. Στο σημείο, σύμφωνα με το argonafplia.gr, επιχειρούσαν πυροσβεστικά οχήματα και πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου, από το Ναύπλιο και το Άργος, ενώ έχουν κληθεί και εναέρια μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς καθώς και η συνδρομή του Δήμου με υδροφόρες.

Συγκεκριμένα επιχειρούν 57 πυροσβέστες, 16 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Συνδράμουν μηχανήματα έργου της Αυτοδιοίκησης, ενώ επιχειρεί και ένα ελικόπτερο. Στην περιοχή, πνέουν σφοδροί άνεμοι. 

Διαβάστε επίσης

Αμοργός: Σταμάτησαν οι έρευνες από τις αρχές για τον αγνοούμενο Αμερικανό – Φίλοι και συγγενείς τον ψάχνουν με δικά τους μέσα, έρανος για τα έξοδα

Λάρισα: Επέλαση από κατσαρίδες στην πόλη (Video)

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρός 18χρονος σε τροχαίο – Σοβαρά τραυματισμένος ο φίλος του (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 12:30