search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 18:43
MENU CLOSE

«Ενώπιος Ενωπίω»: Ο Διονύσης Τσακνής μιλά για όλα με τον Νίκο Χατζηνικολάου

20.06.2024 13:53
dionisis_tsaknis_new

Από το 1982, τη «Μπαλάντα του ταξιδιώτη» και το -αφιερωμένο σε φίλους- «Όνειρο», μέχρι σήμερα, ένας… Διονύσης Τσακνής δρόμος.

Και τι δρόμος. Στρωμένος με νότες και στίχους. Με συναυλίες και ηχογραφήσεις. Με ταυτόσημες πορείες και αξιοσημείωτες συνεργασίες.

Τη διαδρομή μιας συναρπαστικής ζωής, από την Καρδίτσα, τα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη και το «Καφωδείο», τον «Μπαλαμό» (από τον Γιώργο Κάτσαρη), την Αριστερά, την τηλεόραση και τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», την ΕΡΤ, τον Λαυρέντη, ανατρέχει ο Διονύσης Τσακνής στο σημερινό «Ενώπιος Ενωπίω» (ΑΝΤ1, 24.00) με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Και μέσα σε όλα θυμάται πως ήρθε η μεγάλη επιτυχία με τον «Μπαλαμό», εξηγεί γιατί θέλει οι νέοι να πάψουν να τραγουδούν «Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον» και μιλά για τον έρωτα, τα παιδιά και τα εγγόνια που του έχουν «κλέψει» την καρδιά.

Διαβάστε επίσης:

ANT1: Πρεμιέρα αύριο για το Copa America 2024 με το ματς Αργεντινή – Καναδάς

Η υπερβολική και μονοσήμαντη ενημέρωση κουράζει αφόρητα τους πολίτες

ANT1: Έρχεται η εκπομπή YOLO των Σάκη Τανιμανίδη- Γιώργου Μαυρίδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 18:43