search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 13:04
MENU CLOSE

Απόστολος Λύτρας: Στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού ο ποινικολόγος – Ποιοι είναι μαζί του στο κελί (videos)

20.06.2024 14:30
litras3-new

Στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 20/6 ο Απόστολος Λύτρας, μετά την απόφαση να προφυλακιστεί.

Πρόκειται για την επονομαζόμενη VIP πτέρυγα, εκεί όπου, μεταξύ άλλων, έχει κρατηθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος αλλά και ο Λάκης Γαβαλάς.

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από συνεδρίαση των επικεφαλής του σωφρονιστικού καταστήματος για λόγους ασφαλείας.

Ο Απόστολος Λύτρας θα έχει συνάντηση με τη διεύθυνση των φυλακών τις επόμενες ώρες, όπως συνηθίζεται με κάθε νέο κρατούμενο.

Οι συγκρατούμενοι και το… τσιγάρο

Με βάση το πρωτόκολλο, υποβλήθηκε ήδη σε τεστ για τον κορονοϊό και τοποθετήθηκε σε κελί με ακόμα δύο κρατούμενους. Ο πρώτος κρατούμενος έχει καταδικαστεί για απάτες, είναι ένας επώνυμος επιχειρηματίας της Αράχωβας, και ο δεύτερος, επίσης γνωστός επιχειρηματίας αλυσίδας καταστημάτων, είχε συλληφθεί για την εισαγωγή πολύ μεγάλης ποσότητας κοκαϊνης.

Ο γνωστός ποινικολόγος που είναι μανιώδης καπνιστής θα δυσκολευτεί καθώς κάποια προβλήματα υγείας, που αντιμετωπίζει ο συγκρατούμενός του, επιχειρηματίας της Αράχωβας καθιστούν απαγορευτική αυτή τη συνήθεια στο κελί.

Ο γνωστός ποινικολόγος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού μετά την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε χθες σε βάρος του. Ο κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, φορώντας χειροπέδες, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα με περιπολικό λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί.

Οι εξελίξεις δρομολογήθηκαν όταν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές, χθες, προχώρησαν στην άρση των περιοριστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί μετά την απολογία του για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας και την αντικατάστασή τους με προσωρινή κράτηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε, γιατί κρίθηκε ότι ο κατηγορούμενος ποινικολόγος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, αλλά και γιατί θεωρήθηκε ύποπτος φυγής.

Και αυτό γιατί η Αστυνομία ενημέρωσε ότι, ενώ τον αναζητούσε, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύζυγός του στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.

Διαβάστε επίσης:

Δραπετσώνα: 34χρονος μαχαίρωσε τον θείο του

Αμοργός: Σταμάτησαν οι έρευνες από τις αρχές για τον αγνοούμενο Αμερικανό – Φίλοι και συγγενείς τον ψάχνουν με δικά τους μέσα, έρανος για τα έξοδα

Φωτιά στην Αργολίδα: Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση της Δάρδιζας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 13:03