search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:29
MENU CLOSE

Απειλή για βόμβα σε πτήση της Ryanair – Έκλεισε το αεροδρόμιο της Ίμπιζα

20.06.2024 19:58
ibiza-airport-new

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Ίμπιζα, το οποίο αναγκάστηκε να διακόψει τη λειτουργία του μετά από απειλή για βόμβα σε πτήση της Ryanair.

Η κανονική λειτουργία του αεροδρομίου διακόπηκε για σχεδόν μία ώρα σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης (20/6) και ορισμένες πτήσεις εξετράπησαν σε άλλα αεροδρόμια.

Η αστυνομία πιστεύεται ότι συνέλαβε έναν άνδρα που επέβαινε σε πτήση της Ryanair με προορισμό το αεροδρόμιο του Μιλάνου Μπέργκαμο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι μετέφερε βόμβα, καθώς το αεροπλάνο ήταν έτοιμο να απογειωθεί. Καμία προσγείωση ή απογείωση δεν έγινε για σχεδόν μία ώρα μετά τον συναγερμό που σήμανε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ.

Η πτητική λειτουργία ανεστάλη από τις 15:45 έως τις 16:30 τοπική ώρα και έκτοτε αποκαταστάθηκε, αλλά οι καθυστερήσεις αναμένεται να συνεχιστούν για μεγάλο μέρος του απογεύματος λόγω της διαταραχής.

Σύμφωνα με στοιχεία από το FlightRadar, το αεροδρόμιο της Ίμπιζα παρουσιάζει μέση καθυστέρηση 70 λεπτών για τις αναχωρήσεις και 40 λεπτών για τις αφίξεις.

Εκπρόσωπος του ισπανικού αερολιμενάρχη AENA δήλωσε: «Υπήρξε περιστατικό ασφαλείας σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Ίμπιζα και η Πολιτική Φρουρά έχει αναλάβει την κατάσταση. ‘Η κανονική πτητική λειτουργία του αεροδρομίου ανεστάλη για περίπου 45 λεπτά».

Διαβάστε επίσης:

John B. Kelly: O άνθρωπος που κατέκτησε τον κόσμο κάνοντας «κουπί»! (Photos/Video)

Χρίστιαν Μίτσκοσκι: Κάνει λόγο για «ταλιμπανικά κίνητρα» – Η απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Τα ευτράπελα της επίσκεψης Πούτιν στη Βόρεια Κορέα – Η απομάκρυνση Ρώσων αξιωματούχων για παραβίαση πρωτοκόλλου και η viral βόλτα με τον Κιμ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:29