search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 18:38
MENU CLOSE

ANT1: Πρεμιέρα αύριο για το Copa America 2024 με το ματς Αργεντινή – Καναδάς

20.06.2024 12:37
copa_america_new

Στις 03.00 της Παρασκευής (προς Σάββατο) θα αρχίσει επισήμως η γιορτή του ποδοσφαίρου επι αμερικανικού εδάφους, το Copa America, με την απευθείας μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Αργετινής- Καναδά από το γραμμικό κανάλι του ΑΝΤ1 και την συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Λίγο νωρίτερα (02.40) θα μεταδοθεί και η φαντασμαγορική τελετή έναρξης.

Οι 24 αγώνες της πρώτης φάσης θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΑΝΤ1+, ενώ ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει απευθείας τα εννέα  από τα 24 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής και της Βραζιλίας.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να παρακολουθούν «ζωντανά» και on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή, τους αγώνες μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA» του ΑΝΤ1+, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.

Οι 17 από τους συνολικά 32 αγώνες της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων των ημιτελικών και του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης, θα μεταδοθούν ζωντανά και από τον ΑΝΤ1.

Στο COPA AMERICA 2024, συμμετέχουν 16 ομάδες, οι οποίες προέρχονται για πρώτη φορά από τις ομοσπονδίες της Νότιας Αμερικής (CONMEBOL), αλλά και της κεντρικής και βόρειας Αμερικής (CONCACAF), ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 10 αμερικανικές πολιτείες και συνολικά 14 γήπεδα.

Οι όμιλοι του Copa America είναι:

1ος Όμιλος: Αργεντινή, Περού, Χιλή, Καναδάς
2ος Όμιλος: Μεξικό, Εκουαδόρ, Βενεζουέλα, Τζαμάικα
3ος Όμιλος: ΗΠΑ, Ουρουγουάη, Παναμάς, Βολιβία
4ος Όμιλος: Βραζιλία, Κολομβία, Παραγουάη, Κόστα Ρίκα

Το πρόγραμμα των μεταδόσεων έχει ως εξής:

Διαβάστε επίσης:

Η υπερβολική και μονοσήμαντη ενημέρωση κουράζει αφόρητα τους πολίτες

ANT1: Έρχεται η εκπομπή YOLO των Σάκη Τανιμανίδη- Γιώργου Μαυρίδη

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά του Αλέξη Κούγια – «Με αποκάλεσε σίχαμα, ζήτησε την απόλυσή μου, θα κάνετε σε εμένα μαθήματα ηθικής εσείς!» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 18:35