search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:06
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Το Mega επικράτησε στη «μάχη» της Τρίτης

19.06.2024 16:40
tiletheasi_2107_1460-820_new
credit: pixabay

Πρώτο με διαφορά αναδείχθηκε το Mega στην κούρσα της τηλεθέασης χθες, σε ένα περιβάλλον επαυξημένου ανταγωνισμού και λόγω Euro 2024 στην ΕΡΤ1, εμφανίζοντας ωστόσο τάση υποχώρησης.

Σταθερότητα διέκρινε τους Alpha και ANT1, ενώ σε μονοψήφια μερίδια και πάλι παρέμειναν ΣΚΑΪ και Star, με το κανάλι του Φαλήρου να παρουσίαζει απώλεια σχεδόν μιας ποσοτιαίας μονάδας.

Η ΕΡΤ1 ήταν η τρίτη επιλογή των τηλεθεατών εμφανίζονταν αισθητή διαφοροποίηση στο μερίδιο της, σε σχέση με τη Δευτέρα, καθώς χθες μετέδωσε δύο ματς του Euro αντί τριών μέχρι και τη Δευτέρα.

Αν και πρόσθεσε μισή ποσοστιαία μονάδα στο μερίδιο του το Open, παρέμεινε κάτω του 4% η απόδοση του.

«Δείγματα» τηλεθέασης θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα μερίδια των άλλων δύο κρατικών καναλιών.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά του Αλέξη Κούγια – «Με αποκάλεσε σίχαμα, ζήτησε την απόλυσή μου, θα κάνετε σε εμένα μαθήματα ηθικής εσείς!» (Video)

Σεργουλόπουλος: Τα «καρφιά» για την Κουτσελίνη – «Πόσο υστερικά μπορεί κάποιος τηλεοπτικά να υπερασπίζεται τον θύτη, ουρλιάζοντας» (Video)

Alpha: Συζητά για το «Deal» ο Γιώργος Θαναηλάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:01