search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 07:47
MENU CLOSE

Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Μαρκόπουλο, παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

19.06.2024 12:04
elikoptero_fotia

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στην Πυροσβεστική, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά στην περιοχή του Μαρκόπουλου, η οποία έχει πλέον οριοθετηθεί.

Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία Σαρωνικού η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί κοντά στο ΚΤΕΟ της περιοχής, ενώ υπάρχουν στο σημείο διάσπαρτες κατοικίες.

Στην περιοχή παραμένουν 14 οχήματα, 30 πυροσβέστες, δυο ομάδες ΕΜΟΔΕ, υδροφόρες ΟΤΑ και μια ομάδα ΜΕΤΠΕ, ενώ νωρίτερα κινητοποιήθηκαν 3 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη.

Λόγω της φωτιάς, διενεργούνται εκτροπές στην ανώνυμη οδό από το ύψος της Λεωφόρου Λαυρίου (ΚΤΕΟ Μαρκόπουλου) και στη συμβολή των οδών Αγίων Πάντων καιν Ηλία, στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

Διαβάστε επίσης

Σπαρτιάτες: Διεκόπη για τις 16 Ιουλίου η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων – Στο εδώλιο και ο Κασιδιάρης

Χανιά: Ο παιδόφιλος που κυκλοφορεί ελεύθερος έχοντας ασελγήσει στα ανίψια του – Το «νομικό τερτίπι» και η οργή των συγγενών

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο ιστορικός ηγέτης του Πανηλειακού Σάκης Σταυρόπουλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 07:40