search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 20:37
MENU CLOSE

Σεργουλόπουλος: Τα «καρφιά» για την Κουτσελίνη – «Πόσο υστερικά μπορεί κάποιος τηλεοπτικά να υπερασπίζεται τον θύτη, ουρλιάζοντας» (Video)

19.06.2024 14:28
sergoylopoylos-new

Τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη αναφορικά με την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από την εκπομπή του.

Αν και δεν αναφέρθηκε ονομαστικά, ο παρουσιαστής της ΕΡΤ έκανε σαφές ότι μιλούσε για την… αγωνία που έδειξε η παρουσιάστρια για την «καριέρα του ποινικολόγου που πλήττεται στο ζενίθ της», τη στιγμή που μια γυναίκα μόλις είχε κακοποιηθεί βάναυσα.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, ενώ έκανε λόγο για «υστερία του να υπερασπιστεί έναν κακοποιητή». Πρότεινε δε, ως αναγκαία λύση «να την κλείσει κάποιος κάπου, ώστε να θεραπευτεί».

«Αυτό το παράδειγμα μου κάνει εμένα πολύ εντύπωση, γιατί μου δείχνει μία κοινωνία που είναι άλλα αντ’ άλλων χωρίς καμία αρχή, χωρίς καμία προσοχή. Επίσης, μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση το πόσο εύκολα παίρνουμε τη μεριά του θύτη και πόσο υστερικά μπορεί κάποιος τηλεοπτικά να υπερασπίζεται τον θύτη, ουρλιάζοντας, υστεριάζοντας, χωρίς να καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε μία υστερία» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτή η υστερία του να υπερασπιστείς έναν κακοποιητή, ομολογώντας ότι έχεις δεχτεί τέτοια βία στην οικογένειά σου ως παιδί, τι είναι αυτό; Γιατί δεν πάει κάποιος να βοηθηθεί; Πρέπει κάποιος να τη βοηθήσει τη συγκεκριμένη γυναίκα. Να την πάρει από εκεί που βρίσκεται και δύο μήνες που θα πάει διακοπές να την πάει να την κλείσει κάπου και να μπορέσει να τη θεραπεύσει.

Αυτό φαίνεται πολλές φορές πολύ κακοποιητικότερο, δίνοντας το ελεύθερο στο κοινό. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Απαξιώνεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, απαξιώνεται η ζωή του ανθρώπου λέγοντας πράγματα υποστηρικτικά για το πρόσωπο ενός κακοποιητή. Γι’ αυτό έχω αυτή την ένταση αυτή τη στιγμή και σου λέω να μείνουμε στο συγκεκριμένο παράδειγμα.

Μπαίνει μετά μέσα και η πατριαρχία και τα αντρίκια και τα παντελονάτα. Μιλάμε για τι; Για το αυτονόητο;»,

Διαβάστε επίσης:

ΜΜΕ: Υπερκομματικό το έλλειμμα εμπιστοσύνης στις ειδήσεις

Mega: Επιστρέφουν οι «Τρεις Χάριτες», 34 χρόνια ύστερα από την πρώτη προβολή

Αυστρία – Γαλλία με τηλεθέαση αλά «Γη της ελιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 20:36