search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 10:08
MENU CLOSE

Κωνσταντοπούλου: Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την αυτοκάθαρση στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Κασσελάκη

19.06.2024 17:45
konstantopoulou 871- new

Με ενδιαφέρον παραδέχεται πως παρακολουθεί τις διεργασίες στον χώρο της Κεντροαριστεράς η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στο Kontra Channel, η κα Κωνσταντοπούλου ξεκαθάρισε πως, «εγώ και η Πλεύση Ελευθερίας δεν είμαστε σε ένα περίκλειστο περιβάλλον. Αλλά δεν θα θα συμπράξουμε σε σχήμα που θα ξεπλύνει πρόσωπα τα οποία έχουν βαρύτατες ευθύνες πολιτικές, πολλά και ποινικές, για τη διακυβέρνηση της χώρας, τα οικονομικά και τις ζωές των ανθρώπων. Δεν θα ξεχάσουμε την ευθύνη που φέρουν πρόσωπα. Από εκεί και πέρα τα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κάνουν την αυτοκάθαρση τους. Παρακολουθώ τον κ. Κασσελάκη να ανακαλύπτει τα πρόσωπα με τα οποία συμπράττει και τον παρακολουθώ με ενδιαφέρον, η αυτοκάθαρση είναι μια διαδικασία υγείας» ανέφερε χαρακτηριστικά η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Όπως επεσήμανε η ίδια, η Πλεύση Ελευθερίας «έχει δώσει και το παράδειγμα των συμπράξεων όπου υπάρχει αξία. Δεν διστάσαμε να στηρίξουμε την πρόταση του ΚΚΕ για εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη ή την την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης με ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά» και συνέχισε ξεκαθαρίζοντας πως «με τον κ. Παππά δεν θα μπω ποτέ σε κανένα ψηφοδέλτιο».

«Η Πλεύση αγωνίζεται για να αλλάξει ο τρόπος άσκησης της πολιτικής. Αυτό θα γίνει αν πάψουν τα πολιτικά πρόσωπα να ενδίδουν στη λαγνεία της καρέκλας» κατέληξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Μέγαρο Μαξίμου: Ο Πάνος Αμυράς, γενικός Διευθυντής Τύπου και Ενημέρωσης, στη θέση Τσιόδρα που πήγε στην Ευρωβουλή

Παπαστεργίου: Μέσα στο καλοκαίρι η κατάργηση πιστοποιητικών γέννησης- οικογενειακής κατάστασης – Δεν θα ζητούνται από το Δημόσιο

Επίθεση Ανδρουλάκη κατά των καταστροφολογούντων: Ανοίγετε το δρόμο στη ΝΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 10:07