search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 12:24
MENU CLOSE

Αναζητείται ο Απόστολος Λύτρας – Μήνυση της Πολυζωγοπούλου σε βάρος αυτού και της πρώην συζύγου του – «Της έστειλε απειλητικό μήνυμα» (video)

19.06.2024 08:34
lytras kia syzygos 09- new

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με κατηγορούμενο τον Απόστολο Λύτρα, καθώς η σύζυγός του Σοφία Πολυζωγοπούλου φαίνεται να κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ίδιου αλλά και της πρώην συζύγου του.

Σύμφωνα με το OPEN η γυναίκα φέρεται να υπέβαλε μήνυση σε βάρος του Απόστολου Λύτρα για παραβίαση των περιοριστικών όρων, μετά από απειλητικό μήνυμα που υποστηρίζει ότι της έστειλε ο γνωστός δικηγόρος.

Το επεισόδιο και οι μηνύσεις

Πληροφορίες που μετέδωσε το Open αναφέρουν ότι χθες το βράδυ στο σπίτι που διαμένει η Πολυζωγοπούλου, επικράτησε ένταση καθώς η πρώην σύζυγός του ποινικολόγου μαζί με μια από τις κόρες της και παρουσία δικηγόρου μπήκαν στο σπίτι για να πάρουν ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Σοφία Πολυζωγοπούλου που δεν το γνώριζε, όταν διαπίστωσε ότι έχουν μπει σπίτι της πάτησε το Panic button και έσπευσαν στο σπίτι τρία περιπολικά.

Στη συνέχεια η Πολυζωγοπούλου φέρεται να υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο το ΕΚΑΒ για να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Η μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου αφορά αυτοδικία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία και απειλή, με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο μετά το επεισόδιο, ο Απόστολος Λύτρας έστειλε απειλητικό μήνυμα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους…

Η μήνυση της Πολυζωγοπούλου σε βάρος του ποινικολόγου για παραβίαση των περιοριστικών όρων αφορά τόσο αυτόν της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής (λόγω του απειλητικού μηνύματος).

Αναζητείται ο Λύτρας

Σύμφωνα, μάλιστα, με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, που μίλησε στον ΑΝΤ1 έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο, εξέλιξη που σημαίνει ότι ο ποινικολόγος αναζητείται για να συλληφθεί.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν αναζητήσει τον Απόστολο Λύτρα στον χώρο που είχε δηλώσει ότι θα βρίσκεται (σ.σ. στο σπίτι της πρώην συζύγου του) αλλά δεν τον βρήκαν ενώ δεν απαντάει στα τηλέφωνα.

Οι μηνύσεις θα διαβιβαστούν στην Εισαγγελία και στη συνέχεια στην ανακρίτρια η οποία συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα μπορεί να διατάξει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση για τον δικηγόρο, όπως σκοπεύει να ζητήσει και ο δικηγόρος της Πολυζωγοπούλου, Θέμης Σοφός.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Τρεις σεισμοί από 3 έως 3,4 Ρίχτερ σημειώθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά στη νότια Κρήτη

Απόστολος Λύτρας: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σύζυγό του – «Διάσειση, κάταγμα, μώλωπες και αιμάτωμα»

Γλυφάδα: Συνέλαβαν τον γιο του Γιάννη Σκαφτούρου, ηγετικού στελέχους της Greek Mafia

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 12:24