search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 19:44
MENU CLOSE

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά του Αλέξη Κούγια – «Με αποκάλεσε σίχαμα, ζήτησε την απόλυσή μου, θα κάνετε σε εμένα μαθήματα ηθικής εσείς!» (Video)

19.06.2024 14:52
liagkas-koygias-new

Στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει πρόσφατα ο Αλέξης Κούγιας κατά του Γιώργου Λιάγκα, καλώντας -μεταξύ άλλων- τον πρόεδρο του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού να τον απολύσει, αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή τις ομοφοβικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ο παρουσιαστής ξέσπασε κατά του ποινικολόγου, επισημαίνοντας ότι δεν είναι σε θέση να κάνει μαθήματα σε οποιονδήποτε, ενώ τόνισε ότι «ο αντιρατσιστικός νόμος θα πρέπει κάποια στιγμή να εφαρμοστεί».

Αναφερόμενος δε, στην απάντηση του Αλέξη Κούγια έπειτα από την παρέμβαση του Αρείου Πάγου για το ομοφοβικό του παραλήρημα κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπου -μεταξύ άλλων- έκανε λόγο για «χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας», ο Γιώργος Λιάγκας υπογράμμισε ότι «η κοινωνία μας θα γίνει καλύτερη και πιο σωστή, καθώς ευτυχώς οι λογικοί άνθρωποι επικρατούν».

«Δε μπορεί ο ομιλών επειδή έκανε τρεις συνεντεύξεις με τον Κασσελάκη να αποκαλείται σίχαμα. Τότε δεν αναφέρθηκα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έβγαλε ανακοίνωση και με αποκάλεσε σίχαμα γιατί τολμώ να πάρω συνεντεύξεις και να προβάλλω ομοφυλόφιλους και προέτρεψε τον ιδιοκτήτη του καναλιού, τον κύριο Κυριακού να με απολύσει πάραυτα. Τότε δεν είδα κανένα εισαγγελέα να παρεμβαίνει, όταν ένας λειτουργός της δικαιοσύνης βγήκε δημόσια και αποκάλεσε σίχαμα έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του» είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε:

«Αυτό δεν ήταν ομοφοβική αναφορά; Και προέτρεψε τον ιδιοκτήτη του καναλιού τον κύριο Κυριακού να με διώξει. Δυστυχώς δεν με έδιωξε, μου ανανέωσε το συμβόλαιο. Άλλοι φύγανε από πόστα εκείνες τις ημέρες.

Και επειδή είμαστε πολλοί περισσότεροι οι λογικοί άνθρωποι, η κοινωνία μας κύριε Κούγια για να κοιμάστε ανήσυχος τα βράδια θα γίνει καλύτερη και σωστή. Που θα μας πείτε και σιχάματα, εσείς. Θα μας κάνετε μαθήματα εσείς! Που δύο μήνες δεν τα λέω και τα κρατάω μέσα μου. Θα κάνετε σε εμένα μαθήματα ηθικής. Εσείς σε εμένα!».

Διαβάστε επίσης:

Μικρά ψάρια: Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν τα τρώμε ολόκληρα

ΦΣΘ: Ένα πολύτιμο «εργαλείο» για τους φαρμακοποιούς στην αξιολόγηση των λοιμώξεων του αναπνευστικού

Πάρκινσον: Εξέταση αίματος μπορεί να προβλέψει τη νόσο 7 χρόνια πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 19:44