search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 18:15
MENU CLOSE

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Κλήση να δώσει εξηγήσεις για διακεκριμένη υποκίνηση βίας – Παραδέχτηκε το λάθος του

19.06.2024 12:37
giannakopoulos

Ως ύποπτος διάπραξης του αδικήματος της διακεκριμένης μορφής υποκίνησης βίας σε αθλητικούς χώρους καλείται να δώσει εξηγήσεις ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο πλαίσιο ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης, που διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η κλήση έγινε μετά από σχετικές αναφορές της ΚΑΕ Ολυμπιακός και διαιτητών για την συμπεριφορά του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κατά τη διάρκεια των τελικών της Basket League.

Η κατάθεση του κ. Γιαννακόπουλου ορίστηκε να δοθεί στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, η οποία έχει εντολή αμέσως μετά να διαβιβάσει την δικογραφία στην εισαγγελία, προκειμένου να μελετηθεί όλο το υλικό και να κριθεί η ποινική εξέλιξη της υπόθεσης.

Πάντως ο ίδιος ο κληθείς ως ύποπτος, σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισε «λάθος» τις υβριστικές εκφράσεις που είχε χρησιμοποιήσει. «Ο τρόπος μου δεν ήταν ο σωστός. Δεν έπρεπε να βρίσω ανθρώπους, διαιτητές, θεσμούς. Ήταν λάθος. Υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει η δικαιοσύνη, υπάρχουν οι εκλογές, υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Και επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου το κάνω και τώρα. Θέλω να απολογηθώ δημόσια, όπως δημόσια έκανα τις επιθέσεις και να ξαναπώ ότι έπρεπε να το έχω αντιμετωπίσει διαφορετικά. Για μια ακόμα φορά συγγνώμη…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δ. Γιαννακόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Και επίσημα παρελθόν ο Αϊζάια Κάναν

Εκπληκτικό βίντεο: Δύτρια ανασύρει την Ολυμπιακή φλόγα από τη θάλασσα της Μεσογείου

Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος «ανακοίνωσε» την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 18:15