search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 00:05
MENU CLOSE

Απόστολος Λύτρας: Ποινική δίωξη στην πρώην σύζυγό του για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή – Ανοιχτό το ενδεχόμενο έκδοσης εντάλματος για τον ποινικολόγο

19.06.2024 14:07
apostolos_lytras_new

Ποινική δίωξη για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της απειλής ασκήθηκε από την εισαγγελία στην πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, μετά από τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο.

Παράλληλα, η εισαγγελία διαβίβασε στην ανακρίτρια Χρ. Σαλάππα που χειρίζεται την υπόθεση Λύτρα αντίγραφα της δικογραφίας, ώστε να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον ποινικολόγο μετά την απολογία του για τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Σε περίπτωση δε, που κριθεί ότι ο κατηγορούμενος δικηγόρος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν, τότε θα εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του.

Τέλος, αντίγραφα της δικογραφίας διαβάστηκαν και στην εισαγγελία Εφετών για τις περαιτέρω ενέργειές της όσον αφορά τον δικηγόρο και συνεργάτη του Απόστολο Λύτρα, τον οποίο επίσης έχει μηνύσει η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Δικηγόρος Λύτρα: Δεν παραβιάστηκε κανένας περιοριστικός όρος

Από την πλευρά του ο συνήγορος του ποινικολόγου, Πέτρος Πανταζής, υποστήριξε ότι δεν έχει παραβιαστεί κανένας περιοριστικός όρος από τον Απόστολο Λύτρα καθώς και ότι είχε υπάρξει ενημέρωση για την επίσκεψη στο σπίτι στον Γέρακα της πρώην συζύγου του και δικηγόρου. 

«Ο άνθρωπος ήθελε να πάρει κάποια πράγματα από το σπίτι του. Υπήρξε επικοινωνία με την παθούσα όχι από τον κ. Λύτρα προκειμένου να μεταβεί η κόρη του με την μητέρα της να πάρουν κάποια πράγματα», είπε στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στο Μαρμάρι (videos)

Μήνυμα «112» για φωτιά σε δασική έκταση στη Βάρης – Κορωπίου

Πότε και γιατί ανοίγει για το κοινό ο κήπος του Προεδρικού Μεγάρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 00:03