search
ΤΕΤΑΡΤΗ 26.06.2024 20:55
MENU CLOSE

Ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα για τον Λύτρα: «Ο κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει» 

18.06.2024 14:37
litras_new

Ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, της κοπέλας που δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, ξέσπασε κατά του Απόστολου Λύτρα.

Με την κόρη του να έχει πέσει θύμα δολοφονίας, δεν άφησε ασχολίαστη την είδηση της καταγγελίας κατά του δικηγόρου για ενδοοικογενειακή βία, καθώς ο Λύτρας είχε αναλάβει την υπεράσπιση του δολοφόνου της Κυριακής.

«Χθες είπατε πως κάποιος σας έστειλε ένα μήνυμα που κάποιος ρωτούσε εάν αυτός ο δικηγόρος θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου. Πείτε στους τηλεθεατές σας, ότι αυτό το μήνυμα το έστειλε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε μέσα στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων και δεν είναι κανένα δημοσιογραφικό κόλπο» είπε ο πατέρας της κοπέλας, βγαίνοντας να μιλήσει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Δύο πράγματα θέλω να σας πω: η σύζυγος του κ. Λύτρα, ζήτησε περιπολικό για προστασία έξω από το σπίτι της και πολύ καλά έκανε. Και πολύ καλά έπραξε και η αστυνομία. Αλλά στο δικό μου το παιδί δεν της πήγαν ένα περιπολικό να την πάει συνοδεία στο σπίτι της. Της είπαν ότι είναι ταξί. Δεύτερον, ο κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει. Ο όμοιος τον όμοιό του…» πρόσθεσε ο Σάκης Γρίβας.

Διαβάστε επίσης:

Άθλια ομοφοβική «απάντηση» Κούγια σε Κασσελάκη: Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν είναι γυναίκα ή άνδρας στον γάμο του

Το οργισμένο σχόλιο της Καρυστιανού για τον διορισμό 8 μελών της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη, στο υπουργικό συμβούλιο

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 26χρονη μητέρα – Κλείδωσε τον 7χρονο γιο της στο διαμέρισμα και έφυγε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.06.2024 20:55