search
ΤΕΤΑΡΤΗ 26.06.2024 21:49
MENU CLOSE

Πρώτο σε τηλεθέαση το Mega, τη Δευτέρα, παρά την μπάλα του Euro 2024 στην ΕΡΤ1

18.06.2024 16:04
tiletheasi_0504_1460-820_new
credit: pixabay

Ελληνικές σειρές- Euro 2024, 1-0. Το Mega και όχι μόνον αυτό αλλά και οι Alpha και ΑΝΤ1, κατάφεραν με τις προτάσεις του να αποτελέσουν εναλλακτικές στη σαγήνη της ασπρόμαυρης στρογγυλής θεάς που κάνει παιχνίδι στα γήπεδα του Euro 2024 και φέρνει κόσμο στη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Η απόδοση του πρώτου κρατικού καναλιού ήταν εξόχως υψηλή καθώς χθες μεταδόθηκαν ζωντανά τα ματς Ρουμανίας- Ουκρανίας, Βέλγιου- Σλοβενίας και Αυστρίας- Γαλλίας.

Ωστόσο στο τέλος της ημέρας το Mega ήταν εκείνο που απέσπασε το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης των καναλιών, σύμφωνα με τη Nielsen.

Ισομεγέθη ήταν και τα μερίδια των ΕΡΤ1 και Alpha τα οποία μοιράστηκαν την δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Ελάχιστα λιγότερο από 12% διαμορφώθηκε δε και το μερίδιο του ΑΝΤ1.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον το στοιχείο πως μερίδιο 23% του τηλεοπτικού κοινού κατευθύνθηκε σε άλλες επιλογές ψυχαγωγίας, μέσω της τηλεόρασης, μεταξύ των οποίων κανάλια περιφερειακής εμβέλειας, συνδρομητικές πλατφόρμες, πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης με οπτικοακουστικό περιεχόμενο.

Παρουσιάζει επίσης ενδιαφέρον, σε ότι αφορά στην κρατική τηλεόραση, η συγκέντρωση μεταδόσεων όλων ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων σε ένα κανάλι, ενώ θα μπορούσε να τονωθεί και η απόδοση για παράδειγμα της ΕΡΤ2.

Έντονες πιέσεις από τον ανταγωνισμό μοιάζει να δέχθηκαν Σκάι, Star και περισσότερο το Open το οποίο οφείλει το μερίδιο του κυρίως στην πρωινομεσημεριανή ζώνη του και σε μικρότερο βαθμό στην απογευματινή. Σχεδόν ανύπαρκτη ήταν τη Δευτέρα η τηλεθέαση στη βραδινή ζώνη εκπομπών του σταθμού.

Διαβάστε επίσης:

Οι Έλληνες γυρίζουν την πλάτη στις ειδήσεις – Ραγδαία μείωση του ενδιαφέροντος μέσα σε μια διετία

Power of Love: Επιστρέφει με Κατερίνα Καραβάτου το ριάλιτι της… αγάπης – Πότε κάνει πρεμιέρα

Ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει «Αυτοψία» στην ελληνική Μασονία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.06.2024 21:49