search
ΤΕΤΑΡΤΗ 26.06.2024 22:42
MENU CLOSE

Γλυφάδα: Συνέλαβαν τον γιο του Γιάννη Σκαφτούρου, ηγετικού στελέχους της Greek Mafia

18.06.2024 18:48
peripoliko new

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, σήμερα (18/06) το πρωί 33χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον γιο του Γιάννη Σκαφτούρου, που ήταν ηγετικό στέλεχος της Greek Mafia, γνωστός ως “Θείος Τζο”.

Συγκεκριμένα, περιπολούντες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν και έκριναν ύποπτο ένα αυτοκίνητο, μάρκας BMWX5 μαύρου χρώματος, το οποίο οδηγούσε ο 33χρονος και σε αστυνομικό έλεγχο που διενήργησαν, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών, 1 καραμπίνα, μάρκας «benelli μοντέλο MA S90, διαμετρήματος 12GA, την οποία κατέχει νόμιμα, 55 φυσίγγια των 12 cal, μία 1 κουκούλα τύπου «FULL FACE», 1 ζεύγος γάντια μηχανής και 1 ασύρματος μάρκας «BAOFENG».

Επιπλέον, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο στην πλάτη της θέσης του συνοδηγού, 1 ακαταχώρητο πιστόλι, πιθανός μάρκας GLOCK, με γεμιστήρα των 15 φυσιγγίων εντός και ένα 1 φυσίγγιο δίπλα. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Απόστολος Λύτρας: Ξέσπασε η γιαγιά της συζύγου του – «Γιατί τον αφήνουν ελεύθερο;»

Νέα δήλωση Λύτρα: Δεν επινόησα πως η σύζυγός μου έπεσε από τις σκάλες, το είπε η ίδια παρά τη διαφωνία μου

Νεκρός 58χρονος εργάτης στη Θεσσαλονίκη – Έπεσε από σκαλωσιά 10 μέτρων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.06.2024 22:40