search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.07.2024 20:20
MENU CLOSE

Απόστολος Λύτρας: Το panic button πάτησε η Σοφία Πολυζωγοπούλου – Συναγερμός στην ΕΛΑΣ

18.06.2024 23:47
lytras kia syzygos 09- new

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στην Αστυνομία, καθώς η Σοφία Πολυζωγοπούλου, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα, πάτησε το panic button στο κινητό της.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τελικά πως ήταν η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και η μεγάλη του κόρη που πήγαν στο σπίτι για να πάρουν ρούχα του αλλά δεν το ήξερε η 37χρονη η οποία νόμιζε πως ήταν ο ποινικολόγος και πάτησε το κουμπί πανικού. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχασε τις αισθήσεις της.

Να σημειωθεί ότι έξω από το σπίτι της βρίσκεται μόνιμα περιπολικό. Το πλήρωμα καθώς και άλλα τρία αυτοκίνητα της Άμεσης Δράσης έφτασαν αμέσως και διαπίστωσαν το λάθος.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σύζυγό του – «Διάσειση, κάταγμα, μώλωπες και αιμάτωμα»

Φωτιά στη Μήλο: Μάχη με το πύρινο μέτωπο – Διάσπαρτες εστίες αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες, ενισχύονται οι δυνάμεις (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.07.2024 20:20