search
ΤΕΤΑΡΤΗ 26.06.2024 22:36
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης: «Η επιλογή του Αντόνιο Κόστα θα δώσει πνοή σε μία νέα εποχή σύγκλισης μεταξύ των κρατών του βορρά και του νότου»

18.06.2024 19:24
androulakis evrososialistes – new

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Stefan Löfven, είχε το απόγευμα της Τρίτης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης με φόντο τις διαβουλεύσεις για την επιλογή της νέας ηγεσίας των ευρωπαϊκών θεσμών.

 Στη συνάντηση παρέστη και ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ. Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων σημείωσε: «Είχα σήμερα την ευκαιρία να συναντήσω τον Stefan Löfven, τον Πρόεδρο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, μια μέρα μετά την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την εκλογή της ηγεσίας στις θέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στηρίζω τον António Costa, τον πρώην Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, για την Προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου γιατί πιστεύω ότι είναι μια επιλογή που θα φέρει πολιτική ισορροπία, θα αποκλείσει τη συνεργασία των άλλων κομμάτων με την ευρωπαϊκή ακροδεξιά και θα δώσει πνοή σε ένα σχέδιο αλληλεγγύης και κοινών χρηματοδοτικών εργαλείων, ώστε επιτέλους οι λαοί της Ευρώπης να πάνε σε μία νέα εποχή σύγκλισης μεταξύ των κρατών βορρά και νότου, αλλά και μείωσης των μεγάλων ανισοτήτων που έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Σαράκης: Εγώ δεν είμαι ούτε συκοφάντης, ούτε λασπολόγος

Τσίπρας: Παρουσίασε δημοσκόπηση της Metron Analysis – Το 83% των ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θέλει σύγκλιση της Κεντροαριστεράς

Παππάς: «Και η Ισπανία καταρρίπτει τις εμμονές Μητσοτάκη για τον ΦΠΑ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.06.2024 22:35