search
ΤΕΤΑΡΤΗ 26.06.2024 22:10
MENU CLOSE

Αυστρία – Γαλλία με τηλεθέαση αλά «Γη της ελιάς»

18.06.2024 17:45
GALLIA_AUSTRIA
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Με ό,τι συνέβη στη διάρκεια του ματς Αυστρίας- Γαλλίας, για το Euro 2024, ήταν αναμενόμενο η απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1 να συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα από κάθε άλλο πρόγραμμα της ημέρας.

Το «Ναυάγιο» άντεξε στην πίεση του ανταγωνισμού και ήταν δεύτερο στις τηλεπροτιμήσεις της ημέρας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Η πρωταθλήτρια τηλεθέασης «Γη της ελιάς», υποκλίθηκε στην τηλεοπτική μετάδοση της βραδινής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης και έπειτα από (πάρα) πολύ καιρό άφησε την κορυφαία θέση τηλεθέασης και βρέθηκε Τρίτη στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Τέταρτος «κρατήθηκε» ο «Σασμός», ενώ στην πέμπτη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου πλασαρίστηκε ο επίσης συναρπαστικός αγώνας του Euro 2024 Βελγίου- Σλοβακίας.

Το «Live news» κατέλαβε την έβδομη θέση στο Top 10 ημέρας, μια θέση πιο πίσω «τερμάτισε» η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών».

Στα «καλύτερα» ήταν και ο «Τροχός της τύχης» και έκανε επανεμφάνιση η εκπομπή «T Live» έπειτα από καιρό, αξιοποιώντας την γενικότερη κάμψη του δείκτη τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:

Euro 2024: Γλιτώνει την επέμβαση στη μύτη ο Εμπαπέ, χάνει τη φάση των ομίλων

Πρώτο σε τηλεθέαση το Mega, τη Δευτέρα, παρά την μπάλα του Euro 2024 στην ΕΡΤ1

Power of Love: Επιστρέφει με Κατερίνα Καραβάτου το ριάλιτι της… αγάπης – Πότε κάνει πρεμιέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.06.2024 22:07