ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 14:40
MENU CLOSE

Γεροβασίλη: «Απαιτείται συνεννόηση των προοδευτικών δυνάμεων – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νίκησε, άντεξε όμως»

12.06.2024 17:45

Αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ όσο κα γενικότερα έκανε η Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας για την ανάγκη συνεννόησης των προοδευτικών δυνάμεων.

Στη συνέχεια, απαντώντας για την αποτίμηση της εκλογικής επίδοσης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν νίκησε, όμως άντεξε, είναι στη δεύτερη θέση και εξακολουθεί να είναι αξιωματική αντιπολίτευση». Μάλιστα, η κ. Γεροβασίλη υπενθύμισε ότι προεκλογικά, στις δημόσιες τοποθετήσεις της, είχε πει ότι ο στόχος ήταν η σημαντική μείωση του ποσοστού της ΝΔ, πράγμα που συνέβη, και πρόσθεσε πως «συμβάλλαμε και εμείς σε αυτό».

Αναφορικά με τη συζήτηση για τον προοδευτικό χώρο, η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε ότι «απαιτείται συνεννόηση των προοδευτικών δυνάμεων, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα εναλλακτικής πρότασης. Η συζήτηση πρέπει να ανοίξει και η ίδια η κοινωνία μας δείχνει ότι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι η σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων. Και θα πρέπει αυτό το δρόμο να τον βρούμε. Εγώ, όντας μέλος, στέλεχος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, προφανώς θέλω αυτές οι πρωτοβουλίες να παρθούν μέσα από το κόμμα μου, προκειμένου να ανοίξει αυτός ο διάλογος για να δώσουμε την πραγματική λύση στον ελληνικό λαό».

Τέλος, σχολιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, η κυρία Γεροβασίλη ανέφερε ότι για ακόμη μια φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κατέγραψε στην ΠΕ Άρτας το υψηλότερο ποσοστό πανελλαδικά και είπε «ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μου γι’ αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στο ΠΑΣΟΚ – Πληθαίνουν οι φωνές για αλλαγή ηγεσίας

Τουρκία: Εξέδωσε νέα Navtex για έρευνες ελληνικού σκάφους στον Έβρο – «Δεν υπάρχουν οριοθετημένα θαλάσσια σύνορα»

Τα 10 μηνύματα του Στέφανου Κασσελάκη με πολλαπλούς αποδέκτες

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 14:39
Exit mobile version