search
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 15:55
MENU CLOSE

Γεροβασίλη: «Απαιτείται συνεννόηση των προοδευτικών δυνάμεων – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νίκησε, άντεξε όμως»

12.06.2024 17:45
gerovasili 98- new

Αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ όσο κα γενικότερα έκανε η Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας για την ανάγκη συνεννόησης των προοδευτικών δυνάμεων.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ArtTV, η κ. Γεροβασίλη, σχολιάζοντας το υψηλό ποσοστό αποχής σημείωσε ότι «οι πολίτες έστειλαν ένα μήνυμα ότι η πολιτική δεν έχει δώσει απαντήσεις στα προβλήματα τους. Η κυβέρνηση έχει την κύρια ευθύνη, καθώς είναι ο πέμπτος χρόνος διακυβέρνησης και με τις πολιτικές της δεν δείχνει να κοιτάει το συμφέρον των πολλών αλλά το συμφέρον των ελαχίστων».

Στη συνέχεια, απαντώντας για την αποτίμηση της εκλογικής επίδοσης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν νίκησε, όμως άντεξε, είναι στη δεύτερη θέση και εξακολουθεί να είναι αξιωματική αντιπολίτευση». Μάλιστα, η κ. Γεροβασίλη υπενθύμισε ότι προεκλογικά, στις δημόσιες τοποθετήσεις της, είχε πει ότι ο στόχος ήταν η σημαντική μείωση του ποσοστού της ΝΔ, πράγμα που συνέβη, και πρόσθεσε πως «συμβάλλαμε και εμείς σε αυτό».

Αναφορικά με τη συζήτηση για τον προοδευτικό χώρο, η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε ότι «απαιτείται συνεννόηση των προοδευτικών δυνάμεων, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα εναλλακτικής πρότασης. Η συζήτηση πρέπει να ανοίξει και η ίδια η κοινωνία μας δείχνει ότι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι η σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων. Και θα πρέπει αυτό το δρόμο να τον βρούμε. Εγώ, όντας μέλος, στέλεχος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, προφανώς θέλω αυτές οι πρωτοβουλίες να παρθούν μέσα από το κόμμα μου, προκειμένου να ανοίξει αυτός ο διάλογος για να δώσουμε την πραγματική λύση στον ελληνικό λαό».

Τέλος, σχολιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, η κυρία Γεροβασίλη ανέφερε ότι για ακόμη μια φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κατέγραψε στην ΠΕ Άρτας το υψηλότερο ποσοστό πανελλαδικά και είπε «ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μου γι’ αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στο ΠΑΣΟΚ – Πληθαίνουν οι φωνές για αλλαγή ηγεσίας

Τουρκία: Εξέδωσε νέα Navtex για έρευνες ελληνικού σκάφους στον Έβρο – «Δεν υπάρχουν οριοθετημένα θαλάσσια σύνορα»

Τα 10 μηνύματα του Στέφανου Κασσελάκη με πολλαπλούς αποδέκτες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 15:54