ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 21:30
MENU CLOSE

ΕΣΑΚΕ: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες σε Γιαννακόπουλο - «Προσπάθεια αλλοίωσης του πρωταθλήματος», λέει ο ίδιος

12.06.2024 19:55

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε ποινή τρίμηνου αποκλεισμού στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτησή του στο instagram.

Τι απαντά ο ίδιος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ανάρτησή του κάνει λόγο για «προσπάθεια αλλοίωσης του πρωταθλήματος», ενώ αναφέρει επίσης ότι ο αθλητικός δικαστής επέβαλε βαρύ πρόστιμο στον Εργκίν Αταμάν.

Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» σχολίασε μέσω Instagram: «3 μήνες! Μια για κάθε τεχνική ποινή που μας έριξε» και συνέχισε: «Προσπάθεια αλλοίωσης πρωταθλήματος για ακόμα μια φορά. Επακόλουθα. Από 30+ χιλιάρικα πρόστιμο ο Αταμάν και 3 μήνες απαγόρευση εγώ. Κανείς διαιτητής και κανείς από την πλευρά του Ολυμπιακού» ενώ είχε το hashtag «#ΚράτοςείναιοΟλυμπιακός».

Νωρίτερα είχε κάνει λόγο για «διατεταγμένη υπηρεσία» συμπληρώνοντας «Και κερατάς και δαρμένος» με τα επτά αστέρια, ενώ είχε αναφέρει επίσης: «Το να είσαι ευγενικός, καλός άνθρωπος, ξηγημένος. Και στην ώρας τους, να τους γ….ας ενοχλεί πολύ».

Διαβάστε επίσης:

Ο Φερνάντο Σάντος αναλαμβάνει την Εθνική του Αζερμπαϊτζάν

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στην Αχαΐα, έγινε αισθητός στην Πάτρα

Κατερίνα Στεφανίδη: Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 21:29
Exit mobile version