search
ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 18:18
MENU CLOSE

ΕΣΑΚΕ: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες σε Γιαννακόπουλο – «Προσπάθεια αλλοίωσης του πρωταθλήματος», λέει ο ίδιος

12.06.2024 19:55
giannakopoulos-new

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε ποινή τρίμηνου αποκλεισμού στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτησή του στο instagram.

Με βάση την απόφαση αυτή (που ακόμη δεν έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής), ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων» δεν έχει δικαίωμα να παραστεί στον αποψινό (12/6, 21:15) τέταρτο τελικό της Basket League με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όπως είχε προαναγγείλει ότι θα πράξει.

Τι απαντά ο ίδιος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ανάρτησή του κάνει λόγο για «προσπάθεια αλλοίωσης του πρωταθλήματος», ενώ αναφέρει επίσης ότι ο αθλητικός δικαστής επέβαλε βαρύ πρόστιμο στον Εργκίν Αταμάν.

Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» σχολίασε μέσω Instagram: «3 μήνες! Μια για κάθε τεχνική ποινή που μας έριξε» και συνέχισε: «Προσπάθεια αλλοίωσης πρωταθλήματος για ακόμα μια φορά. Επακόλουθα. Από 30+ χιλιάρικα πρόστιμο ο Αταμάν και 3 μήνες απαγόρευση εγώ. Κανείς διαιτητής και κανείς από την πλευρά του Ολυμπιακού» ενώ είχε το hashtag «#ΚράτοςείναιοΟλυμπιακός».

Νωρίτερα είχε κάνει λόγο για «διατεταγμένη υπηρεσία» συμπληρώνοντας «Και κερατάς και δαρμένος» με τα επτά αστέρια, ενώ είχε αναφέρει επίσης: «Το να είσαι ευγενικός, καλός άνθρωπος, ξηγημένος. Και στην ώρας τους, να τους γ….ας ενοχλεί πολύ».

Διαβάστε επίσης:

Ο Φερνάντο Σάντος αναλαμβάνει την Εθνική του Αζερμπαϊτζάν

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στην Αχαΐα, έγινε αισθητός στην Πάτρα

Κατερίνα Στεφανίδη: Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.06.2024 18:17