search
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 16:30
MENU CLOSE

Αμοργός: Αυτός είναι ο αμερικανός τουρίστας που αγνοείται – Η ανακοίνωση του Δήμου (photo/video)

12.06.2024 13:29
amorgos_astynomikos_exafanisi

Στη δημοσιότητα έδωσε ο δήμος Αμοργού τη φωτογραφία του 59χρονου αμερικανού τουρίστα, Έρικ Κάλιμπετ, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από χθες.

«Είχε δύο κινητά και δεν απαντούσε σε κανένα, έρχεται χρόνια στο νησί μας, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας», είπε ο δήμαρχος του νησιού, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» για την εξαφάνιση 59χρονου που έκανε πεζοπορία σε δύσβατο σημείο του νησιού.

Ο δήμος Αμοργού έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και πληροφορίες για τον 59χρονο συνταξιούχο αστυνομικό, ζητώντας από όποιον τον είδε να επικοινωνήσει άμεσα με τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο Αμερικανός φορούσε σκουρόχρωμη μπλούζα και βερμούδα.

Ειδικότερα, ο 59χρονος ξεκίνησε στις 07:05 το πρωί της Τρίτης για πεζοπορία από την Αιγιάλη ακολουθώντας ένα χαρακτηρισμένο μονοπάτι με τελικό προορισμό τα Κατάπολα.

Την εξαφάνιση του περιπατητή δήλωσε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αμοργού ένας φίλος του, με τον οποίο βρίσκονταν στο νησί για διακοπές.

Σημειώνεται πως και τα δύο κινητά τηλέφωνα που έχει μαζί του ο 59χρομος δεν δίνουν στίγμα, αφού φαίνεται πως είναι σε περιοχή που δεν έχει σήμα.

Διαβάστε επίσης:

Hράκλειο: Απόπειρα αυτοκτονίας από 22χρονο φοιτητή – Βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος

Έχει βάλει στόχο να… εκατοστίσει τις μηχανές του – Η ξεχωριστή συλλογή ενός Θεσσαλονικιού (photos)

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρός 33χρονος λουόμενος κοντά στο λιμάνι της Ουρανούπολης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 16:30