search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 17:14
MENU CLOSE

Ευρωεκλογές: Βρέθηκε η… αόρατη ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης – Οι πρώτες δηλώσεις της (Video)

11.06.2024 11:45
galato_new

Με τη φράση «είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω και πως έγινε αυτό… Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά» σχολίασε η… αόρατη ευρωβουλευτής, Γαλάτω Αλεξανδράκη, η οποία εξελέγη με την Ελληνική Λύση.

Η 76χρονη πρώην κτηνοτρόφος και νυν κρεοπώλης από την Αλεξανδρούπολη, η οποία συγκέντρωσε 51.408 ψήφους πανελλαδικά χωρίς απολύτως καμία μιντιακή ή διαδικτυακή παρουσία – καλά-καλά ούτε φωτογραφία της δεν υπήρχε… – εντοπίστηκε από το Evros News και προχώρησε στην παραπάνω δήλωση, η οποία μάλλον θα είναι και η… μοναδική της, καθώς αρνήθηκε να απαντήσει αν θα πάει στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ για το αν θα μιλήσει τις επόμενες ημέρες, απάντησε με ένα κοφτό «όχι».

Η εκλογή της αποτελεί ένα από τα… μυστήρια των φετινών ευρωεκλογών, ωστόσο, σύμφωνα με ορισμένους αναλυτές, βοήθησε και το γεγονός ότι ήταν πρώτη στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης, οπότε ίσως κάποιοι ψηφοφόροι τη «σταύρωσαν» για ευκολία και επειδή – μάλλον, δεν γνώριζαν τους άλλους υποψηφίους του κόμματος.

Διαβάστε επίσης

Ο ανασχηματισμός και η απώλεια κεντρώων ψηφοφόρων – Τι συζήτησε ο Μητσοτάκης με 5 κορυφαίους υπουργούς του

Γεραπετρίτης: Στη διεθνή διάσκεψη της Ιορδανίας για την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα

Ευρωεκλογές: Ο «γρίφος» του αποτελέσματος για την κυβέρνηση και τα δύσκολα που έρχονται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 17:14