search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 13:10
MENU CLOSE

Αμοργός: Εξαφανίστηκε Αμερικανός συνταξιούχος αστυνομικός που έκανε διακοπές στο νησί

11.06.2024 23:39
KATAPOLA
wikimedia commons

Μετά το θρίλερ στη Σύμη νέος συναγερμός έχει σημάνει στην Αμοργό καθώς έχει εξαφανιστεί ένας 59χρονος συνταξιούχος αστυνομικός από το Λος Άντζελες που έκανε διακοπές στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συνταξιούχος πήγε για πεζοπορία σε ένα δύσβατο μονοπάτι στην Αμοργό και από τότε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Να σημειωθεί πως ο άνδρας είχε μαζί το κινητό του, όμως μέχρι το βράδυ της Τρίτης (11/06/2024) δεν έχει εμφανιστεί.

Την εξαφάνιση του 59χρονου δήλωσε στον Αστυνομικό Σταθμό της Αμοργού ένας φίλος του με τον οποίο βρίσκονταν στο νησί για διακοπές.

Είχε μαζί του δύο τηλέφωνα

Όπως είπε, ο Αμερικανός τουρίστας ξεκίνησε για πεζοπορία στις 07/05 το πρωί (11/06/2024) από την Αιγιάλη ακολουθώντας χαρακτηρισμένο μονοπάτι με τελικό προορισμό τα Κατάπολα Αμοργού. Ενδεικτικός χρόνος διαδρομής σύμφωνα με πληροφοριακή πινακίδα είναι οι 4 ώρες και 5 λεπτά.

Στις 15.20 το μεσημέρι ο φίλος του Αμερικανού ανησύχησε καθώς διαπίστωσε πως δεν έχει φτάσει στα Κατάπολα και άρχισε να του τηλεφωνεί, χωρίς όμως να πάρει απάντηση.

Μάλιστα ο συνταξιούχος αστυνομικός είχε μαζί του δυο τηλεφωνικές συσκευές με αριθμούς Γαλλίας και ΗΠΑ, ενώ τελευταία επικοινωνία είχε με την αδερφή του, στην οποία έστειλε φωτογραφία την πινακίδα του μονοπατιού.

Διαβάστε επίσης:

Ο καύσωνας «πνίγει» τη χώρα: Πού θα «χτυπήσει» 40άρια – Ποια σχολεία θα είναι κλειστά, τι ισχύει για delivery και τηλεργασία

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στην Αχαΐα, έγινε αισθητός στην Πάτρα

Κατερίνα Στεφανίδη: Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 13:08